Tortiglioni amb bacó i mascarpone
Ingredients
- 25g mantega
- 150g mascarpone
- 100g bacó
- 30 ml llet
- 3 cullerades de parmesà ratllat i una mica més per a servir
- 400g tortiglioni
- oli d'oliva
- sal i pebre negre
1.- Talleu el bacó a dauets i fregiu-lo lleugerament amb una cullerada d'oli d'oliva.
2.- Foneu la mantega en un cassó mitjà, afegiu-hi el mascarpone, el bacó fregit i la llet i barregeu-ho bé a foc baix fins que el mascarpone s'hagi fos. Afegiu 2 cullerades de parmesà ratllat i força pebre.
3.- Bulliu la pasta en abundant aigua salada seguint les indicacions del fabricant.
4.- Quan sigui cuita, escorreu la pasta i poseu-la en un bol. Afegiu la salsa per damunt, 1 cullerada de parmesà i barregeu-ho bé.
5.- Tasteu de sal i pebre i serviu la pasta immediatament amb més pebre negre mòlt i parmesà ratllat a banda.
Nota: Abans de posar-vos a fer la salsa, és convenient que l'aigua ja estigui bullint, ja que la salsa es fa molt molt ràpid.
Etiquetes de comentaris: pasta
3 Comments:
Diossss qué buenos!! Además donde veo una cocción "al dente" tan perfecta como esta (y se nota!!!), no me puedo resistir!
diumenge, 6 de maig del 2007, a les 20:47:00 CEST
hi Gemma! How are you?
Thsi pasta looks irrestible.
I've never tought to put together mascarpone and bacon. Great idea!
dimecres, 9 de maig del 2007, a les 17:31:00 CEST
Cannella,
Siempre "al dente", por favor! No soporto las pastas pasadas y blanduzcas!
Saffron,
If you like bacon and mascarpone, you must try it!
Baci.
dimecres, 9 de maig del 2007, a les 17:51:00 CEST
Publica un comentari a l'entrada
<< Home