dissabte, d’abril 21

Carbassons farcits a la mediterrània

Ens la va ensenyar la Mireia Carbó el dijous passat i ha coincidit que volia buidar la nevera perquè la setmana que ve seré fora i que tenia gairebé tots els ingredients (només em faltava el mató). Mireia, has vist algú fer la recepta tan ràpid?


Ingredients
- 3 carbassons grans
- 250g mató
- 50g bacó
- 100g xampinyons
- 6 olives negres sense pinyol
- 1 polsim d'alfàbrega
- 1 tomàquet petit
- 3 cullerades de parmesà ratllat
- oli d'oliva
- sal

1.- Coure els carbassons sencers, coberts d'aigua durant 8 minuts. Refredeu-los sota el raig d'aigua freda (o aigua amb gel).

2.- Talleu-los en forma de cilindres (feu 4 trossos de cada carbassó) i buideu-los amb l'ajut d'una cullereta.

3.- Saltegeu el bacó picat ben menut. Afegiu-hi els xampinyons laminats.

4.- Barregeu el mató, el polsim d'alfàbrega, el tomaquet tallat a daus (pelat i sense llavors), les olives picades i 2 cullerades de parmesà. Afegiu-hi el bacó i els xampinyons saltejats.

5.- Farciu els carbassons generosament i gratineu-los amb el parmesà restant al forn ben calent fins que el formatge sigui daurat.

Etiquetes de comentaris: ,

9 Comments:

Blogger Elena said...

ualaaa,quina bona pinta,estan impresionants,per cert on veus a la mireia carbó,yo la veia a tv8, que fa algun altre programa, perdona per les faltes,pero m´agrada contestarte en catala,un petó.

dimarts, 24 d’abril del 2007, a les 20:06:00 CEST

 
Blogger starbase said...

Si, on surt la Mireia? Mira que em queia simpàtica.

dimarts, 24 d’abril del 2007, a les 22:19:00 CEST

 
Blogger gemma said...

Doncs ara la Mireia no fa tv, només fa ràdio però si la voleu veure en persona podeu anar a les classes mensuals que fa al "Club Social Caprabo". Estan molt bé, us les recomano.

dimecres, 25 d’abril del 2007, a les 10:15:00 CEST

 
Blogger Unknown said...

Una pregunta, què fas amb la pasta de carbassó que treus? És que molts cops el que es fa es barrejar-la amb la massa i farcir-los amb una part del que es treu... Gràcies.

divendres, 27 d’abril del 2007, a les 21:46:00 CEST

 
Blogger Imma Fita Payes - Cocinitas said...

q bons son els carbassons farcits ,, molt bons , petons

dissabte, 28 d’abril del 2007, a les 13:20:00 CEST

 
Blogger gemma said...

Sergio,
La polpa del carbassó la vaig llençar, se'n treu molt poqueta.

dissabte, 28 d’abril del 2007, a les 23:13:00 CEST

 
Blogger starbase said...

Ón és el Club social Caprabo? Quins horaris tenen? Costa calés?

dilluns, 30 d’abril del 2007, a les 21:14:00 CEST

 
Blogger starbase said...

Vale, sols era questió de cercar a la web de......Si! Caprabo! :

PER A MÉS INFORMACIÓ I RESERVES TRUCA AL 902 44 60 60
(Places limitades)

Club Social Caprabo
Provença, 385-387, entresòl 1a 08025 Barcelona

dilluns, 30 d’abril del 2007, a les 21:21:00 CEST

 
Blogger Unknown said...

están a internet totes les receptes que fas al club? a quina pagina si es que i son?
agustina

dissabte, 12 de juliol del 2008, a les 14:47:00 CEST

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home