diumenge, de març 25

Bavette Alfredo

Una recepta clàssica, simple i molt bona, amb gust a trattoria de veritat. Inventada per un cuiner romà que es deia Alfredo i que es va fer famós per servir el plat amb una forquilla i una cullera d'or.

Ingredients
- 400g bavette
- 50g mantega
- 200ml crema de llet
- 50g parmesà ratllat al moment (i una mica més per posar per damunt)
- sal
- pebre negre


1.- Desfeu la mantega en un cassó o una paella. Afegiu la nata i deixeu que bulli. Deixeu bullir a foc molt baix durant uns 20 minuts, aneu removent. Afegiu el parmesà amb la sal i el pebre al vostre gust. Deixeu el foc al mínim.

2.- Bulliu la pasta en una cassola en abundant aigua salada.

3.- Quan sigui cuita, escorreu-la i barregeu-la amb la salsa calenta.

4.- Serviu immediatament amb una parmesà ratllat per damunt.

Etiquetes de comentaris:

3 Comments:

Blogger Lurka said...

Fantàstica recepta, fàcil i amb pocs i asequibles ingredients. Crec que jo la farè amb Spaghetti al Nero di Seppia. Ummm!!

diumenge, 25 de març de 2007 a les 23:50:00 CEST

 
Blogger cannella said...

El clásico más sencillo!!!!!
A mí me encantan!

dilluns, 26 de març de 2007 a les 11:44:00 CEST

 
Blogger manuel allue said...

Soposo que sabeu que els innombrables tortellinis Alfredo van causar unes quants morts al Bronx durant els anys 70. Víctimes d'un password mal entés -una contrasenya mal entesa- i del furor del temps.

Espero que no passi rés amb la teva pasta, estupenda.

Salut.

dilluns, 26 de març de 2007 a les 22:23:00 CEST

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home