Mossegades de crema i maduixa
Ingredients
- 1 làmina de pasta de full (o pasta brisa)
- 250ml llet
- 75g sucre
- 2 o 3 rovells (depèn de la mida)
- 25g Maizena
- 1 llimona
- 200g maduixes
- 2 cullerades de sucre
1.- Talleu cercles de pasta de full amb un tallapastes o la vora d'un got i folreu uns motlles petits. Punxeu les bases amb una forquilla per a que no pugin i coeu-les al forn a 200º fins que siguin daurades (podeu posar cigrons dins per a que no pugin).
2.- Mentre es couen les bases, feu la crema. Poseu en un cassó la meitat de la llet, la pell de llimona i el sucre al foc. Per una altra banda, barregeu la resta de la llet amb els rovells i la Maizena en un bol. Quan la llet estigui a punt d'arrencar el bull, retireu la pell de llimona i afegiu-hi la barreja de llet, rovells i Maizena. Quan s'espessi, treieu-la del foc i deixeu-la reposar ben tapada.
3.- Talleu les maduixes a làmines i deixeu-les macerar amb unes gotes de llimona i 2 cullerades de sucre.
4.- Quan les bases siguin fredes, ompliu-les amb la crema i poseu-hi uns talls de maduixes per damunt.
Etiquetes de comentaris: postre
5 Comments:
gemma,ting un pilo de cosas teves per fer,aquestes estan ,de mmmm,elena
dimarts, 1 de maig del 2007, a les 22:19:00 CEST
Quina bona pinta! :)
dijous, 3 de maig del 2007, a les 14:40:00 CEST
Ummmm!!! Que senzilla que sembla i que bona pinta que té!!.M'agrada molt. Segur que la faig!!.
dijous, 3 de maig del 2007, a les 23:47:00 CEST
Hi! Thanks for visiting 80 Breakfasts! :) Your dishes look delicious but unfortunately I can't read (or speak, or understand) Catalan so I will just have to look at the picrures :) Looking at the words brings me back to Barcelona!
dissabte, 5 de maig del 2007, a les 9:51:00 CEST
nyam!!!! ara tinc un dilema: no sé si fer primer la crostata alle fragole o aquestes mossegades delicioses!!!! En tot cas, ja t'informaré de com ha anat, quan les faci (perquè no ens enganyem, un dia o altre les faré totes dues) ^^
divendres, 22 de juny del 2007, a les 14:15:00 CEST
Publica un comentari a l'entrada
<< Home