Picadillo
Una recepta de carn adobada de la iaia del meu cunyat.
La meva germana li ha insistit per a que li expliqués la recepta però ja sabeu com són les iaies: no saben de mides, tot ho fan a ull i els surt boníssim. O sigui, que proveu i aneu rectificant segons el vostre gust!
Ingredients
- 1 llonza llaminera de porc (filet, solomillo)
- orenga
- 1 gra d'all
- 1 culleradeta de pebre vermell
- sal i pebre
- aigua
- oli d'oliva
1.- Puliu la llaminera de porc de la pell exterior, deixeu la peça ben neta i talleu-la a dauets petits. Afegiu-hi orenga (abundant) i salpebreu-la.
2.- En un morter piqueu el gra d'all. Afegiu el pebre vermell i una mica d'aigua i barregeu-ho bé.
3.- Aboqueu la barreja damunt els talls de carn (ha de quedar tota ben coberta per a que agafi el gust). Deixeu reposar a la nevera 24 hores.
4.- Fregiu la carn en una paella amb unes gotes d'oli ben calent.
Etiquetes de comentaris: carn
5 Comments:
Tiene muy buen aspecto. Y supongo que puede utilizarse carne de ternera o cordero también, no?
diumenge, 11 de febrer del 2007, a les 9:21:00 CET
hola gemma, q chulas recetas q tienes aqui. volvere para ver mas..
te interesa hacer un link exchange? besos, kel
dimarts, 13 de febrer del 2007, a les 10:52:00 CET
molt bo el picadillo si ,,,, jejej petons
dimarts, 13 de febrer del 2007, a les 11:55:00 CET
Molt bo (i felicitats pel blog).
dilluns, 19 de febrer del 2007, a les 9:36:00 CET
Tinc un sopar la setmana vinent i em sembla que caurà aquesta recepta...
dilluns, 12 de març del 2007, a les 11:11:00 CET
Publica un comentari a l'entrada
<< Home