dimecres, de febrer 7

Picadillo

Una recepta de carn adobada de la iaia del meu cunyat.

La meva germana li ha insistit per a que li expliqués la recepta però ja sabeu com són les iaies: no saben de mides, tot ho fan a ull i els surt boníssim. O sigui, que proveu i aneu rectificant segons el vostre gust!


Ingredients
- 1 llonza llaminera de porc (filet, solomillo)
- orenga
- 1 gra d'all
- 1 culleradeta de pebre vermell
- sal i pebre
- aigua
- oli d'oliva

1.- Puliu la llaminera de porc de la pell exterior, deixeu la peça ben neta i talleu-la a dauets petits. Afegiu-hi orenga (abundant) i salpebreu-la.

2.- En un morter piqueu el gra d'all. Afegiu el pebre vermell i una mica d'aigua i barregeu-ho bé.

3.- Aboqueu la barreja damunt els talls de carn (ha de quedar tota ben coberta per a que agafi el gust). Deixeu reposar a la nevera 24 hores.

4.- Fregiu la carn en una paella amb unes gotes d'oli ben calent.

Etiquetes de comentaris:

5 Comments:

Blogger Pestinyo said...

Tiene muy buen aspecto. Y supongo que puede utilizarse carne de ternera o cordero también, no?

diumenge, 11 de febrer de 2007 a les 9:21:00 CET

 
Blogger *kel said...

hola gemma, q chulas recetas q tienes aqui. volvere para ver mas..
te interesa hacer un link exchange? besos, kel

dimarts, 13 de febrer de 2007 a les 10:52:00 CET

 
Blogger hebe said...

molt bo el picadillo si ,,,, jejej petons

dimarts, 13 de febrer de 2007 a les 11:55:00 CET

 
Blogger indigenes said...

Molt bo (i felicitats pel blog).

dilluns, 19 de febrer de 2007 a les 9:36:00 CET

 
Blogger Mar Calpena said...

Tinc un sopar la setmana vinent i em sembla que caurà aquesta recepta...

dilluns, 12 de març de 2007 a les 11:11:00 CET

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home