dilluns, de febrer 19

Mini bagels


Ingredients (12-16 mini bagels)
- 250g de farina
- 1 culleradeta de sal
- 165ml d'aigua tèbia
- 1 culleradeta d'oli d'oliva
- 1 culleradeta de llevat sec
- llavors de rosella, sèsam, etc.
- 1 ou

1.- Poseu l'aigua, l'oli, la farina, la sal i el llevat a la màquina de pa i feu servir el programa "Massa".

2.- Treieu la massa de la cubeta i feu de 12 a 16 boletes iguals. Feu-los un forat al mig amb el mànec d'una cullera de fusta o amb el dit. Els forats han de ser més grossos del que penseu que seria necessari, ja que a l'inflar-se els forats es fan petits.

3.- Poseu a bullir una cassola amb aigua. Quan l'aigua bulli, reduïu la flama al mínim. Poseu els bagels en l'aigua bullint durant 1 minut aproximadament (els bagels pujaran a la superfície) i treieu-los amb una escumadora.

4.- Pinteu-los amb el rovell d'ou i tireu les llavors de sèsam i rosella per damunt. Poseu-los al forn pre-escalfat a 200º durant uns 15-20 minuts o fins que siguin daurats.

Nota: Si no teniu la màquina de pa, barregeu tots els ingredients a mà fins que la massa sigui tova i elàstica. Deixeu-la reposar a un lloc càlid entre 60 i 90 minuts (la massa ha de doblar el seu volum) i continueu al punt 2.-

Etiquetes de comentaris:

5 Comments:

Blogger Orchidea said...

Muy buenos!!!

dilluns, 19 de febrer de 2007 a les 21:03:00 CET

 
Blogger Saffron said...

bellissimi! mi piacciono molto i bagels, ma ho problemi con la cottura!
riproverò seguendo la tua ricetta

dimecres, 21 de febrer de 2007 a les 11:58:00 CET

 
Blogger Elvira said...

So lovely! :-)

dijous, 22 de febrer de 2007 a les 2:16:00 CET

 
Blogger nini said...

bella ricetta, miam!!

dijous, 22 de febrer de 2007 a les 9:17:00 CET

 
Blogger Pestinyo said...

Me encanta la comida en miniatura!

dilluns, 26 de febrer de 2007 a les 22:36:00 CET

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home