Mini bagels
Ingredients (12-16 mini bagels)
- 250g de farina
- 1 culleradeta de sal
- 165ml d'aigua tèbia
- 1 culleradeta d'oli d'oliva
- 1 culleradeta de llevat sec
- llavors de rosella, sèsam, etc.
- 1 ou
1.- Poseu l'aigua, l'oli, la farina, la sal i el llevat a la màquina de pa i feu servir el programa "Massa".
2.- Treieu la massa de la cubeta i feu de 12 a 16 boletes iguals. Feu-los un forat al mig amb el mànec d'una cullera de fusta o amb el dit. Els forats han de ser més grossos del que penseu que seria necessari, ja que a l'inflar-se els forats es fan petits.
3.- Poseu a bullir una cassola amb aigua. Quan l'aigua bulli, reduïu la flama al mínim. Poseu els bagels en l'aigua bullint durant 1 minut aproximadament (els bagels pujaran a la superfície) i treieu-los amb una escumadora.
4.- Pinteu-los amb el rovell d'ou i tireu les llavors de sèsam i rosella per damunt. Poseu-los al forn pre-escalfat a 200º durant uns 15-20 minuts o fins que siguin daurats.
Nota: Si no teniu la màquina de pa, barregeu tots els ingredients a mà fins que la massa sigui tova i elàstica. Deixeu-la reposar a un lloc càlid entre 60 i 90 minuts (la massa ha de doblar el seu volum) i continueu al punt 2.-
Etiquetes de comentaris: màquina de pa
5 Comments:
Muy buenos!!!
dilluns, 19 de febrer del 2007, a les 21:03:00 CET
bellissimi! mi piacciono molto i bagels, ma ho problemi con la cottura!
riproverò seguendo la tua ricetta
dimecres, 21 de febrer del 2007, a les 11:58:00 CET
So lovely! :-)
dijous, 22 de febrer del 2007, a les 2:16:00 CET
bella ricetta, miam!!
dijous, 22 de febrer del 2007, a les 9:17:00 CET
Me encanta la comida en miniatura!
dilluns, 26 de febrer del 2007, a les 22:36:00 CET
Publica un comentari a l'entrada
<< Home