diumenge, de gener 21

Nius de patata amb salmó fumat


Ingredients (per a 12 nius petits)
- 2 patates mitjanes
- 1 ou
- 20g de farina
- 150g de ricotta
- 12 trossets salmó fumat
- mantega
- pebre
- sal

1.- Peleu les patates i talleu-les en juliana molt prima (millor si ho feu amb una mandolina), barregeu de seguida amb l'ou, la farina i un pessic de sal.

2.- Pinteu uns motlles de mini-muffins amb una mica de mantega i ompliu-los amb les patates deixant un foradet al mig. Coeu-los al forn a 200º durant uns 20 minuts.

3.- Barregeu la ricota amb un pessic de pebre.

4.- Deixeu refredar els nius de patata i treieu-los dels motlles. Ompliu-los amb la crema de ricotta i completeu amb un trosset de salmó fumat.

Etiquetes de comentaris: ,

6 Comments:

Blogger Saffron said...

Ciao! che belle patate!! qualche parola mi sfugge!...devo imparare il catalano!

dimecres, 24 de gener de 2007 a les 11:31:00 CET

 
Blogger gemma said...

Ciao Saffron,
Se vuoi, dopo ti posso enviare la ricetta in italiano.
Baci!

dimecres, 24 de gener de 2007 a les 12:03:00 CET

 
Blogger Francesca said...

che ricetta! immagino molto ma molto gustosa :-P
Francesca

dimecres, 24 de gener de 2007 a les 16:15:00 CET

 
Blogger Torreón said...

Hola,

Acabo de descubrir tu blog. Los nius de patata parecen bien ricos, y otras recetas tuyas me llaman mucho la atención también. Les voy a probar pronto.

A10

dijous, 25 de gener de 2007 a les 2:44:00 CET

 
Blogger Mar Calpena said...

Mmm, quina pinta, Gemma... Espero que estiguis millor del costipat! Per cert, no et sol passar que el salmó fumat queda massa salat quan el cous? A mi m'ha passat darrerament i li he agafat una mica de mania/respecte...

dissabte, 27 de gener de 2007 a les 12:29:00 CET

 
Blogger gemma said...

Hola Mar,
El meu costipat va millorant poc a poc...
A mi el salmó fumat cuit tampoc m'agrada però cru em torna boja :-)
(En aquesta recepta va cru, eh?)

dissabte, 27 de gener de 2007 a les 14:42:00 CET

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home