Nius de patata amb salmó fumat
Ingredients (per a 12 nius petits)
- 2 patates mitjanes
- 1 ou
- 20g de farina
- 150g de ricotta
- 12 trossets salmó fumat
- mantega
- pebre
- sal
1.- Peleu les patates i talleu-les en juliana molt prima (millor si ho feu amb una mandolina), barregeu de seguida amb l'ou, la farina i un pessic de sal.
2.- Pinteu uns motlles de mini-muffins amb una mica de mantega i ompliu-los amb les patates deixant un foradet al mig. Coeu-los al forn a 200º durant uns 20 minuts.
3.- Barregeu la ricota amb un pessic de pebre.
4.- Deixeu refredar els nius de patata i treieu-los dels motlles. Ompliu-los amb la crema de ricotta i completeu amb un trosset de salmó fumat.
Etiquetes de comentaris: aperitiu, sale + pepe
5 Comments:
Ciao! che belle patate!! qualche parola mi sfugge!...devo imparare il catalano!
dimecres, 24 de gener del 2007, a les 11:31:00 CET
Ciao Saffron,
Se vuoi, dopo ti posso enviare la ricetta in italiano.
Baci!
dimecres, 24 de gener del 2007, a les 12:03:00 CET
Hola,
Acabo de descubrir tu blog. Los nius de patata parecen bien ricos, y otras recetas tuyas me llaman mucho la atención también. Les voy a probar pronto.
A10
dijous, 25 de gener del 2007, a les 2:44:00 CET
Mmm, quina pinta, Gemma... Espero que estiguis millor del costipat! Per cert, no et sol passar que el salmó fumat queda massa salat quan el cous? A mi m'ha passat darrerament i li he agafat una mica de mania/respecte...
dissabte, 27 de gener del 2007, a les 12:29:00 CET
Hola Mar,
El meu costipat va millorant poc a poc...
A mi el salmó fumat cuit tampoc m'agrada però cru em torna boja :-)
(En aquesta recepta va cru, eh?)
dissabte, 27 de gener del 2007, a les 14:42:00 CET
Publica un comentari a l'entrada
<< Home