Bucatini con ragù di verdure e salsiccia
Ingredients
- 2 pastanagues
- 1 tronc d'api
- 1 ceba de Figueres
- 2 carbassons
- 400g de salsitxa
- 200g de nata líquida
- 1 got de vi negre
- formatge grana ratllat
- oli d'oliva
- sal
1.- Talleu a dauets les pastanagues, l'api i la ceba i sogregiu-ho en una paella gran amb 2 cullerades d'oli.
2.- Renteu els carbassons, treieu-los les puntes i talleu-los a dauets. Afegiu els carbassons al sofregit anterior i deixeu-ho coure durant uns minuts a foc baix. Aneu remenant de tant en tant.
3.- Peleu i desfeu les salsitxes. Afegiu-les al sofregit. Barregeu bé les salsitxes amb les verdures per a que es barregin tots els sabors.
4.- Banyeu amb el vi negre, deixeu que s'evapori l'alcohol i deixeu coure el ragú durant uns 20 minuts. Finalment, afegiu la nata líquida.
5.- Bulliu la pasta al dente, coleu-la i incorporeu-la al ragú.
6.- Poseu el grana ratllat per damunt i serviu immediatament.
Etiquetes de comentaris: pasta, sale + pepe
1 Comments:
Mmmm... Quina gana m'ha entrat !!!
Jo després de fer les coques aquest cap de setmana, ja m'atreveixo amb tot! :)
Gràcies per les receptes ! ;)
dilluns, 29 de gener del 2007, a les 21:21:00 CET
Publica un comentari a l'entrada
<< Home