dilluns, de gener 29

Pastís de poma bretó


Una recepta de la Mireia Carbó, que es fa en 15 minuts i es menja en 5!

Ingredients
- 100g sucre
- 100g farina
- 1 pessic de sal
- 8g de llevat
- 2 ous
- 125g mantega fosa
- 2 pomes grans

1.- Peleu les pomes i talleu-les a daus grans.

2.- Barregeu el sucre, la farina, la sal, el llevat i els ous amb la mantega fosa.

3.- Afegiu-hi les pomes.

4.- Coeu-ho al forn a 180º durant uns 30-35 minuts.

Nota: La recepta original també porta 50g de panses.

Etiquetes de comentaris: ,

18 Comments:

Blogger Gemma said...

Fa una pinta boníssima! I si la recepta és de la Mireia Carbó, segur que és fàcil i bo!!!

dimarts, 30 de gener de 2007 a les 15:05:00 CET

 
Blogger 61 said...

He fet el pastís abans del sopar i per postres ja me n'he menjat un tall! Molt bo!

No he gosat de posar-hi les dues pomes i he pensat que amb una i mitja ja n'hi hauria prou... La propera vegada les hi posaré totes dues!

dimarts, 30 de gener de 2007 a les 22:02:00 CET

 
Blogger gemma said...

Gemma,
Tens raó: és fàcil i bo!

61,
Me n'alegro que t'hagi agradat :-)

dimarts, 30 de gener de 2007 a les 22:20:00 CET

 
Blogger Ro said...

L'he fet i està boníssim!

divendres, 2 de febrer de 2007 a les 18:36:00 CET

 
Blogger Ru said...

Jo encara no l'he tastat però diuen que m'espera a casa...

divendres, 2 de febrer de 2007 a les 19:20:00 CET

 
Blogger gemma said...

Ru,
Ja diràs si t'esperava a casa o ja no en quedava :-)

dissabte, 3 de febrer de 2007 a les 10:40:00 CET

 
Blogger Ru said...

Doncs m'ha anat justet, no et pensis. L'haurem de tornar a fer, però aquest cop el tancaré amb pany i clau! La veritat és que queda molt bé.

diumenge, 4 de febrer de 2007 a les 18:17:00 CET

 
Blogger hebe said...

molt bo , !!! jo tb la faig i es de primera i facil de fer , petons

dilluns, 5 de febrer de 2007 a les 4:00:00 CET

 
Blogger Elvira said...

Que delícia! Adoro! :-)

dimarts, 6 de febrer de 2007 a les 19:53:00 CET

 
Blogger Boston1955 said...

Aquest pastís el fare,m'ecanta el seu blog, es molt planer.

dimarts, 13 de febrer de 2007 a les 20:20:00 CET

 
Blogger Landayo said...

Ahir vaig fer el pastís, boníssim i molt fàcil de fer. Als de casa els ha agradat molt!!! i això que era el primer cop que el feia!!!
Animeu-vos, val la pena!!!

dijous, 22 de març de 2007 a les 16:53:00 CET

 
Blogger Landayo said...

Hola Gemma, aquest cap de setmana he tornat a fer aquest pastís i que t'he de dir ha tornat a volar en un sol àpat!!
Parlant amb el meu marit,se'ns ha acudit com quedaria amb una altre fruita,que ho has provat?? :-)

dilluns, 2 d’abril de 2007 a les 9:09:00 CEST

 
Blogger angeles said...

necesito ayuda,me encantaria que me pudieras ayudar con la receta para hacer una coca de sant joan rellenita y todo de crema,es un roto no se hacerla y necesito ayuda ,estoy encantada de conocerte ,bueno a través de tus recetas ,la pasteleria meda mucho respeto pero tengo ganas de superarlo me ayudaras ,

dimarts, 12 de juny de 2007 a les 20:15:00 CEST

 
Blogger gemma said...

Angeles,
Quieres hacer como la típica "coca de llardons" pero rellena de crema? O la de frutas pero rellena de crema?

dimarts, 12 de juny de 2007 a les 20:18:00 CEST

 
Blogger Ro said...

Tot i que l'he fet (i disfrutat) moltes vegades, ara he fet l'entrada al meu bloc. Et copio la recepta, ok?

divendres, 2 de maig de 2008 a les 21:19:00 CEST

 
Anonymous Ignasi said...

Hola Gemma, ja l'he fet un parell de vegades i queda bonísim! M'agrada posar-hi panses i nous, el complementen bé. Avui el tornaré a fer per berenar. Gràcies!

dissabte, 27 de desembre de 2008 a les 10:58:00 CET

 
Anonymous Núria said...

Gemma!!! sóc estudiant erasmus d'intercanvi a Finlàndia i avui teniem barbacoa (feia +13ºC!) jeeje x sopar..he volgut portar algo..tenia 2 pomes, farina,...si! tot! nomes he hagut de demanar 1 altre ou. facilissim, bonissima, economica,...tothom mha felicitat! gracies! :) només mhan dit k iavia 1 problema: que no podien repetir pk savia acabat!!! i la veritat és que la recepta no dóna per a molts comensals..així que la propera vegada potser doblo quantitats perquè mha quedat una mica justa...
bé en resum: bonissima (opinió eslovaca,polaca,valenciana,francesa, alemana i catalana! un petó!

dilluns, 4 de maig de 2009 a les 0:53:00 CEST

 
Blogger Susana said...

Gemmi, he hecho este pastel y ha quedado buenísimo. A mi también me pareció que dos manzanas eran mucho y puse una que tenía pero muy grande. A la próxima las dos manzanas, o las dos peras.... fácil y rico.... ahora lo publicaré en el blog. Besitos.

dilluns, 25 de maig de 2009 a les 12:33:00 CEST

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home