Pastís de poma bretó
Una recepta de la Mireia Carbó, que es fa en 15 minuts i es menja en 5!
Ingredients
- 100g sucre
- 100g farina
- 1 pessic de sal
- 8g de llevat
- 2 ous
- 125g mantega fosa
- 2 pomes grans
1.- Peleu les pomes i talleu-les a daus grans.
2.- Barregeu el sucre, la farina, la sal, el llevat i els ous amb la mantega fosa.
3.- Afegiu-hi les pomes.
4.- Coeu-ho al forn a 180º durant uns 30-35 minuts.
Nota: La recepta original també porta 50g de panses.
Etiquetes de comentaris: mireia carbó, postre
18 Comments:
Fa una pinta boníssima! I si la recepta és de la Mireia Carbó, segur que és fàcil i bo!!!
dimarts, 30 de gener del 2007, a les 15:05:00 CET
He fet el pastís abans del sopar i per postres ja me n'he menjat un tall! Molt bo!
No he gosat de posar-hi les dues pomes i he pensat que amb una i mitja ja n'hi hauria prou... La propera vegada les hi posaré totes dues!
dimarts, 30 de gener del 2007, a les 22:02:00 CET
Gemma,
Tens raó: és fàcil i bo!
61,
Me n'alegro que t'hagi agradat :-)
dimarts, 30 de gener del 2007, a les 22:20:00 CET
L'he fet i està boníssim!
divendres, 2 de febrer del 2007, a les 18:36:00 CET
Jo encara no l'he tastat però diuen que m'espera a casa...
divendres, 2 de febrer del 2007, a les 19:20:00 CET
Ru,
Ja diràs si t'esperava a casa o ja no en quedava :-)
dissabte, 3 de febrer del 2007, a les 10:40:00 CET
Doncs m'ha anat justet, no et pensis. L'haurem de tornar a fer, però aquest cop el tancaré amb pany i clau! La veritat és que queda molt bé.
diumenge, 4 de febrer del 2007, a les 18:17:00 CET
molt bo , !!! jo tb la faig i es de primera i facil de fer , petons
dilluns, 5 de febrer del 2007, a les 4:00:00 CET
Que delícia! Adoro! :-)
dimarts, 6 de febrer del 2007, a les 19:53:00 CET
Aquest pastís el fare,m'ecanta el seu blog, es molt planer.
dimarts, 13 de febrer del 2007, a les 20:20:00 CET
Ahir vaig fer el pastís, boníssim i molt fàcil de fer. Als de casa els ha agradat molt!!! i això que era el primer cop que el feia!!!
Animeu-vos, val la pena!!!
dijous, 22 de març del 2007, a les 16:53:00 CET
Hola Gemma, aquest cap de setmana he tornat a fer aquest pastís i que t'he de dir ha tornat a volar en un sol àpat!!
Parlant amb el meu marit,se'ns ha acudit com quedaria amb una altre fruita,que ho has provat?? :-)
dilluns, 2 d’abril del 2007, a les 9:09:00 CEST
necesito ayuda,me encantaria que me pudieras ayudar con la receta para hacer una coca de sant joan rellenita y todo de crema,es un roto no se hacerla y necesito ayuda ,estoy encantada de conocerte ,bueno a través de tus recetas ,la pasteleria meda mucho respeto pero tengo ganas de superarlo me ayudaras ,
dimarts, 12 de juny del 2007, a les 20:15:00 CEST
Angeles,
Quieres hacer como la típica "coca de llardons" pero rellena de crema? O la de frutas pero rellena de crema?
dimarts, 12 de juny del 2007, a les 20:18:00 CEST
Tot i que l'he fet (i disfrutat) moltes vegades, ara he fet l'entrada al meu bloc. Et copio la recepta, ok?
divendres, 2 de maig del 2008, a les 21:19:00 CEST
Hola Gemma, ja l'he fet un parell de vegades i queda bonísim! M'agrada posar-hi panses i nous, el complementen bé. Avui el tornaré a fer per berenar. Gràcies!
dissabte, 27 de desembre del 2008, a les 10:58:00 CET
Gemma!!! sóc estudiant erasmus d'intercanvi a Finlàndia i avui teniem barbacoa (feia +13ºC!) jeeje x sopar..he volgut portar algo..tenia 2 pomes, farina,...si! tot! nomes he hagut de demanar 1 altre ou. facilissim, bonissima, economica,...tothom mha felicitat! gracies! :) només mhan dit k iavia 1 problema: que no podien repetir pk savia acabat!!! i la veritat és que la recepta no dóna per a molts comensals..així que la propera vegada potser doblo quantitats perquè mha quedat una mica justa...
bé en resum: bonissima (opinió eslovaca,polaca,valenciana,francesa, alemana i catalana! un petó!
dilluns, 4 de maig del 2009, a les 0:53:00 CEST
Gemmi, he hecho este pastel y ha quedado buenísimo. A mi también me pareció que dos manzanas eran mucho y puse una que tenía pero muy grande. A la próxima las dos manzanas, o las dos peras.... fácil y rico.... ahora lo publicaré en el blog. Besitos.
dilluns, 25 de maig del 2009, a les 12:33:00 CEST
Publica un comentari a l'entrada
<< Home