Lassanya de llom ibèric
Ingredients
- 16 talls de llom ibèric fresc
- salsa de tomàquet (oli, tomàquets madurs, sal i sucre)
- 150g formatge emmental ratllat
- orenga
- farina
- oli d'oliva
- sal
1.- Saleu els talls de llom, enfarineu-los i fregiu-los lleugerament en una paella amb oli d'oliva. Poseu-los damunt d'un paper de cuina per a que deixin anar l'oli sobrant.
2.- Poseu en una safata 8 dels talls de llom que heu fregit prèviament. Poseu damunt de cada tall de llom, una cullerada de tomàquet fregit, unes fulletes d'orenga i formatge ratllat.
3.- Feu una altra capa igual amb la resta del llom, tomàquet, orenga i formatge.
3.- Poseu la safata al forn a 180º durant 10-15 minuts o fins que el formatge sigui ben fos.
Etiquetes de comentaris: carn
3 Comments:
MMMM! Quina pinta! A veure si enredo a la meva sogra perque m'ho faci...
dissabte, 20 de gener del 2007, a les 14:43:00 CET
Romanet,
Segur que sí, les sogres ja no són el que eren :-D
dissabte, 20 de gener del 2007, a les 21:40:00 CET
mmmhhh! veramente buona e invitante questa lasagna!!!Baci
dilluns, 22 de gener del 2007, a les 11:52:00 CET
Publica un comentari a l'entrada
<< Home