dimecres, de maig 3

Panets de llavors

Ingredients
- 300ml d'aigua
- 2 cullerades d'oli de girasol
- 225g de farina de força blanca
- 225g de farina integral
- 1 cullerada de llet en pols
- 1 i 1/2 culleradetes de sal
- 2 culleradetes de sucre
- 1 culleradeta de llevat
- 1 ou

Pipes de carabassa, llavors de rosella, sèsam...

1.- Posar a la màquina de pa l'aigua i l'oli. Afegir les farines, la llet en pols, la sal, el sucre i el llevat.

2.- Engegar la màquina en el programa "massa".

3.- Un cop acabi el programa, posar la massa sobre una superfície de treball lleugerament enfarinada amb farina i dividir-la en 9 porcions iguals. Formar boletes i colocar-les a una plata de forn separades les unes de les altres.

4.- Pintar els panets amb ou batut o llet i poseu per sobre les llavors.

5.- Tapeu els panets amb paper film i deixeu-los reposar en un lloc calent uns 30 minuts o fins que hagin doblat el seu tamany.

6.- Mentrestant, escalfar el forn a 200º. Coure al forn uns 20-25 minuts fins que estiguin inflats i daurats. Deixar-los refredar sobre d'una reixeta.

Crus:


Un cop cuits:



Adaptat del llibre "365 recetas de pan" de Anne Sheasby, Ed. Blume

Etiquetes de comentaris: ,

1 Comments:

Blogger cannella said...

Dan ganas de meter la mano en la pantalla y coger uno!Además tu horno tiene una cocción perfecta, están todos dorados uniformemente. ¡Una pasada!Besos

dimecres, 3 de maig de 2006 a les 22:37:00 CEST

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home