dijous, d’abril 27

Tagliatelle amb gambes i carbassó


Ahir vaig fer una recepta que va posar la meva amiga Cannella al seu blog fa un parell de dies. Cannella, gràcies per receptes com aquestes!

Ingredients (per a 4 persones)
- 200g de gambes pelades
- 2 carbassons petits
- 4 cullerades de nata
- 4 cullerades d'oli d'oliva
- un rajolí de vi blanc sec
- all
- una mica de julivert
- sal i pebre

1.- Si les gambes són crues, saltejar-les amb l'oli, l'all tallat a làmines i el julivert fins que siguin ben daurades.

2.- Treure les làmines d'all i afegir els carbassons tallats a rodanxes molt fines.

3.- Deixar que agafi gust, ajustar de sal i afegir-li un rajolí de vi blanc sec. Apujar el foc i deixar evaporar.

4.- Gairebé al final de la cocció, afegir la nata líquida i una mica de pebre.

5.- Saltejar la pasta amb la salsa abans de servir.

Etiquetes de comentaris:

2 Comments:

Blogger cannella said...

Este es un honor demasiado grande, una versión catalana de la receta! Yo me he apuntado tu caracol de chocolate, demasiado bueno y espectacular! Un beso!

dissabte, 29 d’abril de 2006 a les 19:24:00 CEST

 
Blogger sílvia said...

Ohhh, boníssim!!! Fa poc ens va cuinar aquest plat un amic italià, i ja li he plagiat (tot i que a mi no em queda tan bo, no ens enganyem) :)

dilluns, 15 de maig de 2006 a les 13:31:00 CEST

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home