Tagliatelle amb gambes i carbassó
Ahir vaig fer una recepta que va posar la meva amiga Cannella al seu blog fa un parell de dies. Cannella, gràcies per receptes com aquestes!
Ingredients (per a 4 persones)
- 200g de gambes pelades
- 2 carbassons petits
- 4 cullerades de nata
- 4 cullerades d'oli d'oliva
- un rajolí de vi blanc sec
- all
- una mica de julivert
- sal i pebre
1.- Si les gambes són crues, saltejar-les amb l'oli, l'all tallat a làmines i el julivert fins que siguin ben daurades.
2.- Treure les làmines d'all i afegir els carbassons tallats a rodanxes molt fines.
3.- Deixar que agafi gust, ajustar de sal i afegir-li un rajolí de vi blanc sec. Apujar el foc i deixar evaporar.
4.- Gairebé al final de la cocció, afegir la nata líquida i una mica de pebre.
5.- Saltejar la pasta amb la salsa abans de servir.
Etiquetes de comentaris: pasta
1 Comments:
Este es un honor demasiado grande, una versión catalana de la receta! Yo me he apuntado tu caracol de chocolate, demasiado bueno y espectacular! Un beso!
dissabte, 29 d’abril del 2006, a les 19:24:00 CEST
Publica un comentari a l'entrada
<< Home