divendres, d’abril 21

Rulo de xocolata


Ingredients

- 1 tassa de llet tèbia
- 3 cullerades de sucre
- 1 culleradeta de sal
- 3 cullerades de mantega pomada
- 3 1/4 tasses de farina blanca per a pa
- 1 culleradeta de llevat

Per l'acabat:

- 100g de pepites de xocolata negre de bona qualitat
- 1 ou batut

1.- Colocar els primers 6 ingredients a la màquina de pa en l'ordre indicat i engegar la màquina amb el programa "massa".

2.- Quan acabi el programa, transferir la massa a una superfície enfarinada i amassar per 2-3 minuts.Afegir el xocolata i amassar fins que aquest estigui perfectament incorporat.

3.- Donar-li forma de cargol i posar-lo en una llauna de forn.

4.- Tapar-lo amb paper film (sense apretar) i deixar-lo reposar en un lloc calent uns 45 minuts.

5.- Quan la massa hagi doblat el seu volum, retirar la pel.lícula adherent i pintar amb ou batut. Posar-lo al forn, prèviament escalfat a 220º, uns 25 minuts o fins que estigui daurat.

6.- Posar-lo sobre una reixeta de metall i deixar-lo refredar.

Del llibre: Manual de Receitas de Pao - Vicki Smallwood, Ed. Estampa (edició portuguesa)

Etiquetes de comentaris:

3 Comments:

Blogger halftown said...

CERTIFICO: està tan bo com sembla!! :-)

divendres, 21 d’abril del 2006, a les 22:22:00 CEST

 
Blogger ibancito said...

Muy chulo todo tu blog!! :) ...unas recetas fantasticas y unas fotos muy botinas.

Este pan recuerda mucho a la Chola, un pan tipico judio...con forma de espiral y conotaciones del infinito y la vida en el mas alla :)
Saludos desde Londres!!

dimecres, 17 de maig del 2006, a les 13:50:00 CEST

 
Blogger gemma said...

Ibancito,

Gracias! Me alegro que te guste ;-)

divendres, 19 de maig del 2006, a les 19:42:00 CEST

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home