Risotto alla Milanese
El risotto més fàcil, amb menys ingredients i boníssim!
Ingredients per a 4 persones
- 400g arròs
- 1 ceba
- 1 litre de brou vegetal o de pollastre
- 1/2 got de vi blanc
- 1 sobret de safrà
- 50g mantega
- 100g parmesà ratllat
- oli, sal
1.- Sofregir la ceba en oli d'oliva fins que sigui rossa.
2.- Afegir l'arròs i coure'l a foc mig-alt durant 2 ó 3 minuts, sempre remenant amb cura. Tot seguit, afegir el vi blanc i deixar-lo evaporar.
3.- Afegir 3 caçons de brou bullint, barrejar suaument i no tocar fins la propera vegada que s'haurà d'afegir brou.
4.- Anar afegint brou a mesura que l'arròs se'l va bevent. Quan faltin uns 3 minuts per a la fi de la cocció afegir el safrà disolt en una mica de brou calent.
5.- Afegir la mantega i el parmesà i barrejar enèrgicament ("mantecare") durant 20-30 segons.
6.- Apagar el foc i fer reposar l'arròs durant 1 minuts abans de servir-lo.
Salut!
Etiquetes de comentaris: arròs
2 Comments:
Que pinta tiene este risotto, lo pruebo el fin de semana fijo !!!
divendres, 21 d’abril del 2006, a les 16:54:00 CEST
Hola yo vivo en Barcelona y me he encantado tu blog!!!!!!!!!!
Yo también soy adicta a la cocina!!!!!!!!!!!
Saludos
Elena
dissabte, 27 de maig del 2006, a les 23:46:00 CEST
Publica un comentari a l'entrada
<< Home