Sfogliatine alla nizarda
Una recepta molt, molt fàcil i que triomfa entre els convidats.
- 600 g pasta fullada
- 400 g tomàquets madurs
- olives verdes sense pinyol
- orenga en pols
- oli extra verge d'oliva
- sal
- pebre
1.- Estirar la pasta fullada fins que quedi d'uns 3mm. Tallar-la a discs, fent servir un tallapasta (o un got) de 7 cm de diàmetre.
2.- Tallar els tomàquets a rodanxetes ben fines. Posar una rodanxa a sobre de cadascun dels discs de pasta fullada. Guarnir amb 1/2 oliva, afegir una mica de sal, una mica de pebre i orenga abundant.
3.- Posar un paper de forn sobre d'una plata, distribuir els discs i regar amb un rajolí d'oli.
4.- Posar al forn escalfat a 220º durant 15'.
Ja les podeu servir i veureu com desapareixen de la taula al moment!
Etiquetes de comentaris: aperitiu
1 Comments:
Què senzills i quina bona pinta. M'ho apunto!
dilluns, 8 de maig del 2006, a les 19:27:00 CEST
Publica un comentari a l'entrada
<< Home