dimarts, d’abril 11

Sfogliatine alla nizarda

Una recepta molt, molt fàcil i que triomfa entre els convidats.



- 600 g pasta fullada
- 400 g tomàquets madurs
- olives verdes sense pinyol
- orenga en pols
- oli extra verge d'oliva
- sal
- pebre

1.- Estirar la pasta fullada fins que quedi d'uns 3mm. Tallar-la a discs, fent servir un tallapasta (o un got) de 7 cm de diàmetre.

2.- Tallar els tomàquets a rodanxetes ben fines. Posar una rodanxa a sobre de cadascun dels discs de pasta fullada. Guarnir amb 1/2 oliva, afegir una mica de sal, una mica de pebre i orenga abundant.

3.- Posar un paper de forn sobre d'una plata, distribuir els discs i regar amb un rajolí d'oli.

4.- Posar al forn escalfat a 220º durant 15'.

Ja les podeu servir i veureu com desapareixen de la taula al moment!

Etiquetes de comentaris:

1 Comments:

Blogger Ro said...

Què senzills i quina bona pinta. M'ho apunto!

dilluns, 8 de maig de 2006 a les 19:27:00 CEST

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home