diumenge, març 9

Avui no cuino jo

Aquesta vegada no he cuinat jo, he deixat la cuina a l'Ayumi.

L'Ayumi i en Kikuchi són cuiners a domicili: arriben a casa amb tots els ingredients, cuinen, munten els plats i recullen la cuina.

Quan va arribar només em va demanar una "sartén" i "platos grandes", la resta d'estris els va trobar ella mateixa... i és que, després de tot, segur que tots guardem les coses al mateix lloc.


El menú consisteix en sushi variat, yakisoba, yakitori i tempura kakiage.

Sushi Kakiage Yakitori Kirin, Sapporo, Asahi Yakisoba

Una bona alternativa per organitzar algun sopar a casa... I el preu? 25 euros per persona.

12 Comments:

Blogger starbase said...

I et deixen 'ajudar' i aprendre?

Sería una forma de fer una classe de cuina japonesa i alhora fotrej't un sopà d'impressió. No?

diumenge, 9 març de 2008 a les 13:02:00 CET

 
Blogger gemma said...

No, la cuinera anava per feina... jo anava passant de tant en tant per preguntar si necessitava alguna cosa més i de pas feia una ullada ;-)
Quan va acabar sí que vam estar xerrant una estoneta.

diumenge, 9 març de 2008 a les 13:06:00 CET

 
Blogger Lorena (lorenitta) said...

Hola Gemma, qué original això de que et vinguin a cuinar a casa?, ja m'he apuntat el telèfon per trucar alguna vegada. Jo estaria tota l'estona enganxada per veure com fa les coses, per veure si se'm pegués algo, perquè la cuina japonesa és una de les meves asignatures pendents.
Vas sortir contenta de l'experiència?

diumenge, 9 març de 2008 a les 21:33:00 CET

 
Blogger gemma said...

Hola Lorenitta,
Sí, l'experiència va estar molt bé. Els yakisoba i els yakitori boníssims... el sushi el vaig trobar més normalet.
Per a que el plan sigui rodó només faltaria que es quedessin a rentar els plats també :-D

diumenge, 9 març de 2008 a les 21:37:00 CET

 
Blogger Ana said...

Qué original, Gemma!!!. Esto viene bien de vez en cuando, sin niños claro.
Un bso
Ana

dilluns, 10 març de 2008 a les 0:31:00 CET

 
Blogger Gemma said...

Quina idea més bona! Ho trobo genial, tan per un sopar amb amics com per un sopar romàntic (tot i que no gaire íntim en aquest cas...) Per quanta gent arriben a cuinar? Com puc contectar amb ells?

dilluns, 10 març de 2008 a les 15:24:00 CET

 
Blogger Gemma said...

Ups! Acabo de veure que si cliques sobre la foto ja hi ha el telèfon... Molts gràcies per la idea, els trucaré!

dilluns, 10 març de 2008 a les 15:25:00 CET

 
Blogger Marta said...

Quina idea més bona. La pena es que no crec que arriben fins Valencia.

Besets

dilluns, 10 març de 2008 a les 17:27:00 CET

 
Blogger gemma said...

Ana,
Está muy bien la experiencia, vale la pena!

Gemma,
Preparen àpats a partir de 5 persones, el màxim no el sé. Crec que per a desplaçar-se fora de Barcelona hi ha un recàrrec en el preu però no et sé dir de quant...

Marta,
Em penso que a València no arriben :-)

dilluns, 10 març de 2008 a les 21:52:00 CET

 
Blogger Anna said...

El que no he acabat d'entendre és si es tracta d'una empresa o d'una cuinera particular. Sabeu si fan alguna altra mena de cuina? La idea és genial, però no puc amb la cuina japonesa. He sentit a parlar de katerings a domicili però els preus solen ser estratosfèrics. 25 euros està molt bé, però és estrany que no et rentin els plats; hauria de formar part del servei, no?

dilluns, 5 maig de 2008 a les 19:25:00 CEST

 
Blogger Bea said...

Hola Gemma!! Gracias por visitar mi blog y participar en el sorteo!!! te desedo mucha suerte!!!... y hablando de suerte...jolín que pasada lo del cocinero a domicilio!!!! si yo viviera en Barcelona, lo contrataba para una nochecita especial!!!! Muchos besos. Bea

dijous, 8 maig de 2008 a les 8:32:00 CEST

 
Blogger lalu said...

HOla de veritat que ho veig molt bo i una proposta molt interesant, pero saps en quin area treballa, sols a barcelona?

Gracies per aquest blog!

dilluns, 18 maig de 2009 a les 11:50:00 CEST

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home