Spaghetti al pesto di rucola
No trobeu que fa molt que no publico una recepta de pasta? Doncs aquí en teniu una més!
Ingredients
- 1 gra d'all
- 6 cullerades de pinyons
- 100g ruca
- 50g parmesà ratllat
- 50g pecorino ratllat
- 6 cullerades d'oli d'oliva
- 400g spaghetti
- sal i pebre negre
1.- Poseu l'all tallat i els pinyons al got de la batedora i tritureu-ho fins que sigui ben trinxat.
2.- Afegiu la ruca, el parmesà, el pecorino, l'oli, sal i pebre al gust i tritureu-ho fins que obteniu una pasta suau.
3.- Coeu els spaghetti en una cassola en abundant aigua salada seguint les instruccions del fabricant per a que quedin al dente.
4.- Poseu el pesto en un bol gran i, just abans que la pasta estigui llesta, afegiu-hi 1 cullerot de l'aigua de coure la pasta i barregeu-ho bé.
5.- Coleu la pasta i aboqueu-la en un bol. Barregeu la pasta amb el pesto i serviu-la acompanyada de formatge parmesà i pinyons torrats.
Podeu reduir el sabor amargant de la ruca i fer el pesto més suau afegint 100g de ricotta al pesto.
Etiquetes de comentaris: cuina italiana, pasta
4 Comments:
Aixo té que esta molt boooooo.
Méncanta la pasta.
divendres, 28 de setembre del 2007, a les 17:39:00 CEST
Ah... nice! I liked this pasta a lot but I prefer the version with ricotta, which is less bitter.
Ciao.
dissabte, 29 de setembre del 2007, a les 17:25:00 CEST
Dissabte és el dia que vaig a plaça, i sempre he de tirar de plats senzills i ràpids a l’hora de dinar, pel que vaig pensar fer aquesta recepta de pesto, i el resultat va ser EXCEL·LENT. Per dissabte que ve tinc previst fer la salsa de safrà. Ja et diré què tal.
dilluns, 1 d’octubre del 2007, a les 11:44:00 CEST
Boston,
Si t'agrada la ruca, has de tastar el pesto de ruca :-)
Orchidea,
As I love rocket, I didn't fins it bitter at all!
Enric,
Doncs acabo de publicar una de "aglio, olio, peperoncino e gamberi" que també t'anirà bé pels dissabtes.
dimecres, 3 d’octubre del 2007, a les 10:55:00 CEST
Publica un comentari a l'entrada
<< Home