dimecres, de setembre 26

Spaghetti al pesto di rucola

No trobeu que fa molt que no publico una recepta de pasta? Doncs aquí en teniu una més!


Ingredients
- 1 gra d'all
- 6 cullerades de pinyons
- 100g ruca
- 50g parmesà ratllat
- 50g pecorino ratllat
- 6 cullerades d'oli d'oliva
- 400g spaghetti
- sal i pebre negre

1.- Poseu l'all tallat i els pinyons al got de la batedora i tritureu-ho fins que sigui ben trinxat.

2.- Afegiu la ruca, el parmesà, el pecorino, l'oli, sal i pebre al gust i tritureu-ho fins que obteniu una pasta suau.

3.- Coeu els spaghetti en una cassola en abundant aigua salada seguint les instruccions del fabricant per a que quedin al dente.

4.- Poseu el pesto en un bol gran i, just abans que la pasta estigui llesta, afegiu-hi 1 cullerot de l'aigua de coure la pasta i barregeu-ho bé.

5.- Coleu la pasta i aboqueu-la en un bol. Barregeu la pasta amb el pesto i serviu-la acompanyada de formatge parmesà i pinyons torrats.

Podeu reduir el sabor amargant de la ruca i fer el pesto més suau afegint 100g de ricotta al pesto.

Etiquetes de comentaris: ,

4 Comments:

Blogger Boston1955 said...

Aixo té que esta molt boooooo.

Méncanta la pasta.

divendres, 28 de setembre de 2007 a les 17:39:00 CEST

 
Blogger Orchidea said...

Ah... nice! I liked this pasta a lot but I prefer the version with ricotta, which is less bitter.
Ciao.

dissabte, 29 de setembre de 2007 a les 17:25:00 CEST

 
Blogger enric said...

Dissabte és el dia que vaig a plaça, i sempre he de tirar de plats senzills i ràpids a l’hora de dinar, pel que vaig pensar fer aquesta recepta de pesto, i el resultat va ser EXCEL·LENT. Per dissabte que ve tinc previst fer la salsa de safrà. Ja et diré què tal.

dilluns, 1 d’octubre de 2007 a les 11:44:00 CEST

 
Blogger gemma said...

Boston,
Si t'agrada la ruca, has de tastar el pesto de ruca :-)

Orchidea,
As I love rocket, I didn't fins it bitter at all!

Enric,
Doncs acabo de publicar una de "aglio, olio, peperoncino e gamberi" que també t'anirà bé pels dissabtes.

dimecres, 3 d’octubre de 2007 a les 10:55:00 CEST

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home