Alberta Tomato & Eggplant Tart
Inspirades en la que vam menjar al River Café de Calgary.
Ingredients (8 mini-quiche)
* per la base
- 200g farina
- 5g sal
- 90g mantega
- 1 ou
- 20g aigua
* pel farciment
- 4 albergínies escalivades
- 200g formatge de cabra
- 4 tomàquets madurs
- sal
- oli d'oliva
- fulles d'alfàbrega per decorar
1.- Prepareu la base per les mini-quiche: treballeu la farina, la sal i la mantega (pomada) en un bol amb les mans, fins que la farina hagi absorbit tota la mantega. Afegiu l'ou i l'aigua i treballeu la massa. Quan la pasta sigui homogènia, emboliqueu-la amb film i deixeu-la reposar a la nevera durant 2 hores.
2.- Estireu la massa amb un corró. Quan sigui fina, folreu els motlle amb la massa, punxeu les base amb una forquilla i coueu-les en blanc a 180º al forn (folrades amb paper de forn i amb pes per sobre) durant uns 15 minuts. Treieu el paper de forn i coeu-les fins que siguin daurades.
3.- Quan les quiche siguin tèbies, cobriu la base amb rodanxes de formatge de cabra. Acabeu-les d'omplir amb tiretes d'albergínia escalivada. Poseu-les al forn a 180º durant 4-5 minuts.
4.- Poseu damunt 3 rodanxes de tomàquet madur ben primes, una mica de sal i un rajolí d'oli d'oliva. Decoreu amb unes fulletes d'alfàbrega.
4 Comments:
Estupenda receta, tiene una pinta... Con tu permiso, me la copio.
Un saludo
dilluns, 17 de setembre del 2007, a les 0:09:00 CEST
he fet moltes vegades quiche però no havia pensat amb fer-les amb albergínies escalivades, havia sigut sempre més clàssica. provaré a veure cóm están, només de pensar-ho s'em fa la boca aigua :P
saluwikis
dilluns, 17 de setembre del 2007, a les 8:22:00 CEST
dissabte tinc un sopar i aquest serà un dels plats que faré :D aix gemma, sempre ets una font d'inspiració :D
dimecres, 19 de setembre del 2007, a les 20:03:00 CEST
Rosa,
Toda tuya!
Aniwiki,
Prova a fer-les... són diferents i estan ben bones.
Babs,
Me n'alegro que t'inspiri :-)
dimecres, 19 de setembre del 2007, a les 20:36:00 CEST
Publica un comentari a l'entrada
<< Home