diumenge, de setembre 16

Alberta Tomato & Eggplant Tart

Inspirades en la que vam menjar al River Café de Calgary.


Ingredients (8 mini-quiche)
* per la base
- 200g farina
- 5g sal
- 90g mantega
- 1 ou
- 20g aigua

* pel farciment
- 4 albergínies escalivades
- 200g formatge de cabra
- 4 tomàquets madurs
- sal
- oli d'oliva
- fulles d'alfàbrega per decorar


1.- Prepareu la base per les mini-quiche: treballeu la farina, la sal i la mantega (pomada) en un bol amb les mans, fins que la farina hagi absorbit tota la mantega. Afegiu l'ou i l'aigua i treballeu la massa. Quan la pasta sigui homogènia, emboliqueu-la amb film i deixeu-la reposar a la nevera durant 2 hores.

2.- Estireu la massa amb un corró. Quan sigui fina, folreu els motlle amb la massa, punxeu les base amb una forquilla i coueu-les en blanc a 180º al forn (folrades amb paper de forn i amb pes per sobre) durant uns 15 minuts. Treieu el paper de forn i coeu-les fins que siguin daurades.

3.- Quan les quiche siguin tèbies, cobriu la base amb rodanxes de formatge de cabra. Acabeu-les d'omplir amb tiretes d'albergínia escalivada. Poseu-les al forn a 180º durant 4-5 minuts.

4.- Poseu damunt 3 rodanxes de tomàquet madur ben primes, una mica de sal i un rajolí d'oli d'oliva. Decoreu amb unes fulletes d'alfàbrega.

4 Comments:

Blogger Rosa said...

Estupenda receta, tiene una pinta... Con tu permiso, me la copio.
Un saludo

dilluns, 17 de setembre del 2007, a les 0:09:00 CEST

 
Blogger Aniwiki said...

he fet moltes vegades quiche però no havia pensat amb fer-les amb albergínies escalivades, havia sigut sempre més clàssica. provaré a veure cóm están, només de pensar-ho s'em fa la boca aigua :P
saluwikis

dilluns, 17 de setembre del 2007, a les 8:22:00 CEST

 
Blogger babs said...

dissabte tinc un sopar i aquest serà un dels plats que faré :D aix gemma, sempre ets una font d'inspiració :D

dimecres, 19 de setembre del 2007, a les 20:03:00 CEST

 
Blogger gemma said...

Rosa,
Toda tuya!

Aniwiki,
Prova a fer-les... són diferents i estan ben bones.

Babs,
Me n'alegro que t'inspiri :-)

dimecres, 19 de setembre del 2007, a les 20:36:00 CEST

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home