dimecres, de juliol 11

Mini tatin ai pomodorini

Una altra recepta pels aperitius d'estiu.



Ingredients
- pasta fullada
- 10 tomàquets cirerols
- 20g bacó
- sal
- oli d'oliva

1.- Renteu els tomàquets cirerols i talleu-los per la meitat.

2.- Talleu el bacó ben petit i poseu-lo al fons de 4 motlles rodons -10cm de diàmetre-, poseu-hi damunt les meitats dels tomaquets cirerols de forma que toquin la vora del motlle. Poseu una mica de sal i unes gotetes d'oli.

3.- Talleu 4 discs de pasta fullada de 12cm de diàmetre i esteneu-los sobre dels tomàquets cirerols (posant les vores cap dins). Punxeu la superfície de la pasta amb una forquilla. Coeu les tatin al forn a 200º durant uns 20 minuts.

4.- Capgireu-les abans de servir-les!

Etiquetes de comentaris:

7 Comments:

Blogger SenzaPanna said...

più che tatin sembrano pizzette ma devono essere buonissime :-))

dimecres, 11 de juliol de 2007 a les 23:16:00 CEST

 
Blogger cannella said...

Diosssss estas cositas me encantan...veo que has hecho una larga fila,por casualidad ¿te sobra alguna?

dijous, 12 de juliol de 2007 a les 9:17:00 CEST

 
Blogger Gemma said...

Hola gemma!
Ja he fet el gelat de Strawberry Cheesecake i ha quedat boníssim! Gràcies per la recepta del gelat de formatge :)

divendres, 13 de juliol de 2007 a les 14:29:00 CEST

 
Blogger gemma said...

SenzaPanna,
Sì, hai ragione... ma sono cucinate rovesciate :-)

Cannella,
No quedó ni una... pero el día que quieras te hago una fila para tí... con lo poco que me cuesta encender el horno :-)

Gemma,
Ja l'he vist! Fa una pinta boníssima! He vist que has posat menys sucre i més formatge.

divendres, 13 de juliol de 2007 a les 20:26:00 CEST

 
Blogger cerise said...

¡¡¡Una idea estupenda que pienso poner en practica pero ya!!!!!!

diumenge, 15 de juliol de 2007 a les 19:50:00 CEST

 
Blogger Cristina Mascareñas said...

Ostres no ser per on començar... hi han tantes receptes interessants a fer que t'apunto a la meva llista de preferits.
FELICITATS PEL BLOOG!
(jo sóc de barcelona city)
Salutacions, Cristina


http://vidaculinaria.blogspot.com/

dimecres, 18 de juliol de 2007 a les 12:55:00 CEST

 
Blogger Cachou66(P.O) said...

bien joile recette idéale à l'apéro ces p'tits tatins

diumenge, 16 de setembre de 2007 a les 20:04:00 CEST

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home