Mini tatin ai pomodorini
Una altra recepta pels aperitius d'estiu.
Ingredients
- pasta fullada
- 10 tomàquets cirerols
- 20g bacó
- sal
- oli d'oliva
1.- Renteu els tomàquets cirerols i talleu-los per la meitat.
2.- Talleu el bacó ben petit i poseu-lo al fons de 4 motlles rodons -10cm de diàmetre-, poseu-hi damunt les meitats dels tomaquets cirerols de forma que toquin la vora del motlle. Poseu una mica de sal i unes gotetes d'oli.
3.- Talleu 4 discs de pasta fullada de 12cm de diàmetre i esteneu-los sobre dels tomàquets cirerols (posant les vores cap dins). Punxeu la superfície de la pasta amb una forquilla. Coeu les tatin al forn a 200º durant uns 20 minuts.
4.- Capgireu-les abans de servir-les!
Etiquetes de comentaris: aperitiu
7 Comments:
più che tatin sembrano pizzette ma devono essere buonissime :-))
dimecres, 11 de juliol del 2007, a les 23:16:00 CEST
Diosssss estas cositas me encantan...veo que has hecho una larga fila,por casualidad ¿te sobra alguna?
dijous, 12 de juliol del 2007, a les 9:17:00 CEST
Hola gemma!
Ja he fet el gelat de Strawberry Cheesecake i ha quedat boníssim! Gràcies per la recepta del gelat de formatge :)
divendres, 13 de juliol del 2007, a les 14:29:00 CEST
SenzaPanna,
Sì, hai ragione... ma sono cucinate rovesciate :-)
Cannella,
No quedó ni una... pero el día que quieras te hago una fila para tí... con lo poco que me cuesta encender el horno :-)
Gemma,
Ja l'he vist! Fa una pinta boníssima! He vist que has posat menys sucre i més formatge.
divendres, 13 de juliol del 2007, a les 20:26:00 CEST
¡¡¡Una idea estupenda que pienso poner en practica pero ya!!!!!!
diumenge, 15 de juliol del 2007, a les 19:50:00 CEST
Ostres no ser per on començar... hi han tantes receptes interessants a fer que t'apunto a la meva llista de preferits.
FELICITATS PEL BLOOG!
(jo sóc de barcelona city)
Salutacions, Cristina
http://vidaculinaria.blogspot.com/
dimecres, 18 de juliol del 2007, a les 12:55:00 CEST
bien joile recette idéale à l'apéro ces p'tits tatins
diumenge, 16 de setembre del 2007, a les 20:04:00 CEST
Publica un comentari a l'entrada
<< Home