Muhammara
Ingredients
- 3 pebrots vermells escalivats
- 1 cullerada de farina de galeta
- 250g nous
- 2 grans d'all
- 1 cullerada petita de comí en pols
- 1/2 cullerada petita de bitxo en pols
- 2 cullerades d'oli extra-verge d'oliva
- 1 cullerada suc de llimona
- sal
1.- Posar en el got de la batedora: els pebrots, les nous, els alls, les espècies, la sal, el suc de llimona i l'oli fins a obtenir un puré ben fi.
2.- Afegir la farina de galeta.
3.- Poseu en la preparació en un bol i deixeu-la reposar 1 hora a la nevera.
Etiquetes de comentaris: cuina àrab
6 Comments:
mmm... en casa solemos tomar muhammara a menudo, pero es comprada (de los turcos), la ponemos con aceite y pancito, o un poco de queso fresco. Siempre me ha llamado la atencion que en el paquete pone "Anatolian Breakfast", y la que comemos es bastante picante y tiene trozos gruesos de nuez, asi que me imagino a los anatolienses como unos tios muy agerridos, con largos bigotes y un estomago a prueba de bomba :)
dimecres, 4 de juliol del 2007, a les 15:41:00 CEST
Gemma,porfa,¿qué es bitxo?
dijous, 5 de juliol del 2007, a les 21:35:00 CEST
Hola Marisiña,
"Bitxo" és guindilla :-)
dijous, 5 de juliol del 2007, a les 21:41:00 CEST
ostres, quina bona pinta!!! No l'he tastat mai, el muhammara aquest (no sabia ni que existia) però l'haig de provar un dia d'aquests!
dijous, 5 de juliol del 2007, a les 22:03:00 CEST
Marisa,
Por si acaso, "farina de galeta" es pan rallado.
dijous, 5 de juliol del 2007, a les 22:05:00 CEST
Ay, gracias, creía que era harina de galleta :-D
dijous, 12 de juliol del 2007, a les 22:22:00 CEST
Publica un comentari a l'entrada
<< Home