dilluns, de gener 8

Gnocchetti alla Sorrentina

Ingredients
- 500g gnocchetti
- salsa de tomàquet (500g tomàquets madurs, oli d'oliva, sal i sucre)
- 250g mozzarella
- 100g formatge parmesà ratllat


1.- Coure els gnocchetti en aigua bullent. Quan comencin a pujar a la superfície, apartar-los del foc i colar-los.

2.- Barrejar-los amb la salsa de tomàquet i la mozzarella tallada a dauets.

3.- Posar-los en una safata de terrissa i cobriu-los amb abundant formatge parmesà ratllat.

4.- Posar la safata al forn pre-escalfat a 240º fins que el formatge sigui fos. Servir immediatament.

Etiquetes de comentaris:

5 Comments:

Blogger cannella said...

Grandísimo clásico de los clásicos! Me han gustado mucho también las Carlotas!

dimarts, 9 de gener de 2007 a les 16:08:00 CET

 
Blogger Saffron said...

Bravissima!
ti sono venuti proprio bene!!
Baci

dimarts, 9 de gener de 2007 a les 17:13:00 CET

 
Blogger Francesca said...

Adoro gli gnocchi! Questa pirofila piena mi fa proprio gola. Bravissima
Francesca

dimecres, 10 de gener de 2007 a les 15:26:00 CET

 
Blogger Orchidea said...

Mamma mia... che buona...
Ciao.

dimecres, 10 de gener de 2007 a les 19:02:00 CET

 
Blogger gemma said...

Grazie a tutte!

diumenge, 14 de gener de 2007 a les 22:52:00 CET

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home