Gnocchetti alla Sorrentina
Ingredients
- 500g gnocchetti
- salsa de tomàquet (500g tomàquets madurs, oli d'oliva, sal i sucre)
- 250g mozzarella
- 100g formatge parmesà ratllat
1.- Coure els gnocchetti en aigua bullent. Quan comencin a pujar a la superfície, apartar-los del foc i colar-los.
2.- Barrejar-los amb la salsa de tomàquet i la mozzarella tallada a dauets.
3.- Posar-los en una safata de terrissa i cobriu-los amb abundant formatge parmesà ratllat.
4.- Posar la safata al forn pre-escalfat a 240º fins que el formatge sigui fos. Servir immediatament.
Etiquetes de comentaris: cuina italiana
4 Comments:
Grandísimo clásico de los clásicos! Me han gustado mucho también las Carlotas!
dimarts, 9 de gener del 2007, a les 16:08:00 CET
Bravissima!
ti sono venuti proprio bene!!
Baci
dimarts, 9 de gener del 2007, a les 17:13:00 CET
Mamma mia... che buona...
Ciao.
dimecres, 10 de gener del 2007, a les 19:02:00 CET
Grazie a tutte!
diumenge, 14 de gener del 2007, a les 22:52:00 CET
Publica un comentari a l'entrada
<< Home