diumenge, de gener 14

Mousse de iogurt i formatge amb maduixetes de bosc

Ingredients (per a 8 mousses petites)
- 3 iogurts grecs
- 200 g de formatge cremós (Philadelphia)
- 4 cullerades de sucre
- 200 ml de nata per muntar
- 100 ml de llet
- 4 fulles de gelatina neutra

Per al saltejat:
- 250 g de maduixetes de bosc
- 2 cullerades de sucre
- 1 taronja


1.- Remulleu les fulles de gelatina en aigua freda durant uns minuts.

2.- Escalfeu la llet i dissoleu-hi la gelatina (fora del foc) i el sucre.

3.- Afegiu-hi el formatge i els iogurts. Per acabar, incorporeu-hi la nata muntada.

4.- Emmotlleu la mousse en recipients individuals.

Saltegeu les maduixetes, amb dues cullerades de sucre i el suc de la taronja i deixar-ho bullir fins que el suc de taronja comenci a tenir color de maduixa. Deixeu-ho refredar.

Notes:
- Es pot fer en gotets de plàstic i congelar.
- Es menja fred de nevera, no congelat.
- La recepta original era feta amb cireres (sense pinyol), però ara no és temporada i aquest matí al mercat he comprat una safata de maduixetes. També es pot fer amb fruits del bosc.

Etiquetes de comentaris: ,

4 Comments:

Blogger Monica Bedana said...

Me encantan estas mousses. Y seguro que con el Philadelphia salen incluso más sabrosas, nunca lo he intentado, es realmente una buena receta.

dilluns, 15 de gener del 2007, a les 12:33:00 CET

 
Blogger Imma Fita Payes - Cocinitas said...

ala!!! nena .. q bo !!!!
petons

dimarts, 16 de gener del 2007, a les 12:01:00 CET

 
Blogger gemma said...

Cannella,
El sabor es muy bueno, parecido a la mousse de yogur de Danone y además se prepara rápido y se puede congelar... qué más se puede pedir?

Hebe,
L'has de fer, ja veuràs com us agrada a tots!

dimarts, 16 de gener del 2007, a les 21:05:00 CET

 
Blogger Elvira said...

Que mousse encantadora! E parece bem leve.

dimecres, 17 de gener del 2007, a les 12:53:00 CET

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home