Mousse de iogurt i formatge amb maduixetes de bosc
Ingredients (per a 8 mousses petites)
- 3 iogurts grecs
- 200 g de formatge cremós (Philadelphia)
- 4 cullerades de sucre
- 200 ml de nata per muntar
- 100 ml de llet
- 4 fulles de gelatina neutra
Per al saltejat:
- 250 g de maduixetes de bosc
- 2 cullerades de sucre
- 1 taronja
1.- Remulleu les fulles de gelatina en aigua freda durant uns minuts.
2.- Escalfeu la llet i dissoleu-hi la gelatina (fora del foc) i el sucre.
3.- Afegiu-hi el formatge i els iogurts. Per acabar, incorporeu-hi la nata muntada.
4.- Emmotlleu la mousse en recipients individuals.
Saltegeu les maduixetes, amb dues cullerades de sucre i el suc de la taronja i deixar-ho bullir fins que el suc de taronja comenci a tenir color de maduixa. Deixeu-ho refredar.
Notes:
- Es pot fer en gotets de plàstic i congelar.
- Es menja fred de nevera, no congelat.
- La recepta original era feta amb cireres (sense pinyol), però ara no és temporada i aquest matí al mercat he comprat una safata de maduixetes. També es pot fer amb fruits del bosc.
Etiquetes de comentaris: mireia carbó, postre
4 Comments:
Me encantan estas mousses. Y seguro que con el Philadelphia salen incluso más sabrosas, nunca lo he intentado, es realmente una buena receta.
dilluns, 15 de gener del 2007, a les 12:33:00 CET
ala!!! nena .. q bo !!!!
petons
dimarts, 16 de gener del 2007, a les 12:01:00 CET
Cannella,
El sabor es muy bueno, parecido a la mousse de yogur de Danone y además se prepara rápido y se puede congelar... qué más se puede pedir?
Hebe,
L'has de fer, ja veuràs com us agrada a tots!
dimarts, 16 de gener del 2007, a les 21:05:00 CET
Que mousse encantadora! E parece bem leve.
dimecres, 17 de gener del 2007, a les 12:53:00 CET
Publica un comentari a l'entrada
<< Home