diumenge, de novembre 19

Aperitius de botifarra

Uns aperitius que va fer l'Isma l'altre dia al seu programa.


Ingredients
- 2 botifarres crues
- pebre vermell
- mantega
- 1 làmina de pasta de full


1. Peleu les botifarres: es pelen molt fàcilment si es fa un petit tall longitudinal i, s'estira la pell perquè surti.

2. Esteneu la pasta de full i poseu la botifarra a sobre. Emboliqueu-la fent una mica de pressió. Quan la botifarra estigui embolicada, talleu la pasta de full. Poseu una mica d'aigua a les puntes perquè s'enganxin bé. Amb un ganivet feu ratlles per on segella la pasta, per acabar d'unir-la.

3. En un bol poseu una mica de mantega pomada, afegiu una mica de pebre vermell i removeu-ho bé.

4. Amb un pinzell, agafeu una mica de la mantega i aneu pintant el caneló que heu fet amb la pasta de full.

5. Unteu la fulla d'un ganivet amb una mica de mantega pomada i comenceu a tallar els canapès. Quan els tingueu tallats, poseu-los a sobre de la safata del forn.

6. Posar al forn escalfat a 220º durant 12-15'.

Etiquetes de comentaris: ,

4 Comments:

Blogger Monica Bedana said...

Chica, me tienes que decir dónde has comprado los moldes para baguettes que he visto aquí debajo...:-)))

dilluns, 20 de novembre del 2006, a les 19:04:00 CET

 
Blogger Monica Bedana said...

Chica, me tienes que decir dónde has comprado los moldes para baguettes que he visto aquí debajo...:-)))

dilluns, 20 de novembre del 2006, a les 19:04:00 CET

 
Anonymous Anònim said...

Ciao!che faccia simpatica ha questo cuoco e che bella ricetta!
Baci

dimecres, 22 de novembre del 2006, a les 9:27:00 CET

 
Blogger Elvira said...

Que aperitivos tão bonitos! :-)

dimecres, 22 de novembre del 2006, a les 14:13:00 CET

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home