dissabte, d’octubre 28

Teules de macadàmia

La zuccheriera fa un any i per a celebrar-ho ha organitzat un concurs de galetes! Encara us queden un parell de dies per a participar, animeu-vos!

Les teules són unes galetes tradicionals catalanes que s'anomenen així perquè quan la galeta encara és calenta, se li dóna la forma corbada d'un barret de teula.


Ingredients
- 125 g de sucre glas
- 1 culleradeta de sucre de vainilla
- 75 g de farina
- 2 ous
- 40 g de mantega
- 75 g de nous de macadàmia crues

1.- Talleu les nous de macadàmia a làmines.
2.- En un bol, barregeu el sucre en glas amb la farina i el sucre de vainilla.
3.- Desfeu la mantega i afegiu-n'hi dues cullerades.
4.- Afegiu-hi els ous batuts.
5.- Preescalfeu el forn al màxim.
6.- Afegiu-hi les làmines de nous de macadàmia.
7.- Unteu una safata per anar al forn amb la resta de la mantega, i poseu-hi cullerades de massa (han de quedar ben primes).
8.- Unteu el corró amb oli d'oliva.
9.- Coeu les teules 5 minuts al forn.
10.- Agafeu-les amb una espàtula i poseu-les al damunt del corró, perquè agafin forma de teula. Deixeu-les refredar.

*

Ingredientes
- 125 g de azúcar glas
- 1 cucharadita de azúcar avainillado.
- 75 g de harina
- 2 huevos
- 40 g de mantequilla
- 75 g de nueces de macadamia crudas

1.- Cortar las nueces de macadamia a láminas (con la mandolina o un pelador de patatas)
2.- En un bol, mezclar el azúcar glas con la harina y el azúcar avainillado.
3.- Fundir la mantequilla y añadir 2 cucharadas.
4.- Añadir los huevos batidos.
5.- Precalentar el horno al máximo.
6.- Añadir las láminas de nueces de macadamia.
7.- Untar la bandeja del forno con un poco de mantequilla, y poner cucharadas de masa encima(tienen que quedar bien finitas).
8.- Untar el rodillo de amasar con aceite de oliva.
9.- Cocer las tejas en el horno durante 5 minutos.
10.- Cogrlas con una espátula i ponerlas encima del rodillo de amasar para que cojan forma de teja. Dejar que se enfríen.

Etiquetes de comentaris:

5 Comments:

Blogger cannella said...

Gracias!!!!
Me quiero hacer todo un tejado con estas teules!!!!!
Un besote, ya las puedes ver en http://polentaemusso.typepad.com

diumenge, 29 d’octubre de 2006 a les 12:20:00 CET

 
Blogger hebe said...

molt bones !!! petonets

diumenge, 29 d’octubre de 2006 a les 20:20:00 CET

 
Blogger Gemma said...

Quina casualitat! Jo també he fet unes teules per celebrar l'aniversari de la Zuccheriera!

Entre el nom i les galetes, moltes coincidències, no? Això comença a ser sospitós... ;-)

Felicitats per la recepta, es veuen unes teules delicioses!

diumenge, 29 d’octubre de 2006 a les 22:42:00 CET

 
Blogger Saffron said...

Belli e buoni per la mia colazione!

dimarts, 31 d’octubre de 2006 a les 12:30:00 CET

 
Anonymous Anònim said...

Che buoni... ne vorrei assaggiare uno...
Ciao.

dimecres, 1 de novembre de 2006 a les 17:02:00 CET

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home