Asparagus tarts
Tinc tendinitis al canell dret... no hauria ni de cuinar ni de posar-me a l'ordinador, així que el més elaborat que he fet aquesta setmana és això.
Ingredients
- 1 làmina pasta de full
- 1 manat espàrrecs verds
- formatge parmesà ratllat
- oli d'oliva
- sal Maldon
1.- Talleu 4 rectangles de pasta de full de 7 x 17 cm.
2.- Netegeu els espàrrecs i poseu-ne 4-5 damunt de cada rectangle. Amaniu els espàrrecs amb un rajolí d'oli i un afegiu un grapat de parmesà per damunt.
3.- Poseu-los al forn a 180º durant 25 minuts o fins que la pasta de full estigui daurada.
4.- Treieu-los del forn i poseu un pessic de sal Maldon per damunt.
Del llibre, Modern classics, Book 1, Donna Hay.
7 Comments:
té molt bona pinta :) hi haurà q provar de fer-ho aquest cap de setmana llarg.
i q vagi bé la recuperació de la tendinitis al canell, jo justament tinc ara el canell obert i tb hauria de fer més repós :O
saludets
dilluns, 3 de desembre del 2007, a les 9:01:00 CET
caram, si que té molt bona pinta!
Cuida't això del canell. Aquests tipus de tendinitis, són frecüents a les persones que exerceixen de perruquers...
http://vidaculinaria.blogspot.com
dilluns, 3 de desembre del 2007, a les 11:58:00 CET
Impresionants, els vaig fer anit per a sopar i tinc que dir que estaven de mort!! Enhorabona pel bon gust del blog, les receptes i les fotos.
Imprescindible repetir!!
dimarts, 4 de desembre del 2007, a les 9:23:00 CET
Aniwiki,
Prova-ho, prova-ho... és ràpid i queda boníssim! Fes bondat amb el canell :-D
Cristina,
Doncs no sóc perruquera, però moltes hores de ratolí també es noten :-)
Javi,
Me n'alegro que t'hagin agradat!
divendres, 7 de desembre del 2007, a les 12:23:00 CET
ah si? coi doncs jo també sóc ratonera :S jejeje
dimarts, 11 de desembre del 2007, a les 13:46:00 CET
ah! ja tinc sol·lució per la teva tendinitis ratonera... UNA PALETA GRAFICA! ;-) Q ET SEMBLA :P
dimarts, 11 de desembre del 2007, a les 13:47:00 CET
Cris,
No sé què diran els meus caps quan demani una paleta gràfica! De moment, ja m'he recuperat del canell...
dimecres, 12 de desembre del 2007, a les 23:19:00 CET
Publica un comentari a l'entrada
<< Home