dimarts, d’octubre 2

Club S&P: Spaghetti aglio, olio, peperoncino e gamberi

Tinc un company de feina que va gairebé cada setmana a Itàlia, així que últimament tinc el Sale&Pepe tan bon punt arriba al quiosc. La primera recepta de la revista del mes d'octubre ja és aquí!

Com cada mes (i gràcies a la Tulip) trobareu el recull de totes les receptes del Club Sale&Pepe aquí.



Ingredients
- 400g spaghetti
- 400g gambes
- 2 grans d'all
- un gotet de Martini sec
- un manat de julivert
- 6 cullerades d'oli extraverge d'oliva
- un peperoncino
- sal

1.- Peleu les gambes i treieu el fil negre del dors. Renteu-les i eixugueu-les amb paper de cuina.

2.- Coeu els spaghetti en una cassola en abundant aigua salada seguint les instruccions del fabricant per a que quedin al dente. Mentrestant, sofregiu l'all laminat en una paella grossa amb l'oli ben calent fins que sigui daurat. Retireu l'all de la paella quan sigui daurat. Afegiu les gambes i deixeu-les coure uns minuts, saleu-les i aromatitzeu-les amb el Martini.

3.- Coleu la pasta i transferiu-la a la paella amb les gambes. Afegiu un grapat de julivert ben picat i un peperoncino tallat. Barregeu bé i saltegeu la pasta un parell de minuts tot movent la paella.

*

- 400g spaghetti
- 400g di gamberi
- 2 spicchi d'aglio
- un bicchierino di Martini dry
- un mazzetto di prezzemolo
- 6 cucchiai di oli extravergine d'oliva
- un peperoncino
- sale

1.- Sgusciate i gamberi privandoli anche del filo nero intestinale sul dorso, lavateli e asciugateli, tamponandoli con carta da cucina.

2.- Mettete a cuocere la pasta in abbondante acqua bollente salata. Nel frattempo, soffriggete l'aglio in una larga padella con l'olio caldo finché diventa dorato e poi eliminatelo. Unite i gamberi, rosolateli per qualche instante, salateli e sfumateli con il Martini.

3.- Scolate la pasta al dente, trasferitela nella padella con i gamberi, unite il prezzemolo e il peperoncino tagliuzzati. Mescolate e saltate la pasta per qualche minuto scuotendo la padella.

Etiquetes de comentaris: ,

7 Comments:

Blogger Marta said...

Que bona pinta. Jo soc una fan incondicional de la pasta. Encara que tinga que cremarla després :D :D

Besets

dimecres, 3 d’octubre del 2007, a les 10:47:00 CEST

 
Blogger Monica Bedana said...

Desde luego, tu compañero es mucho más rápido que los Correos italianos, el mío todavía no ha llegado...qué buena pinta tiene, qué contenta se pondrá Tulip...¿Tienes ganas de hacer el meme de las cocinas? Un beso

dimecres, 3 d’octubre del 2007, a les 17:02:00 CEST

 
Blogger gemma said...

Marta,
Jo també sóc una incondicional de la pasta... suposo que ja ho has notat, oi? :-)

Cannella,
Espero que el proyecto en Italia dure mucho, mucho tiempo y pueda seguir teniendo el S&P con la misma eficiencia!

dimecres, 3 d’octubre del 2007, a les 17:18:00 CEST

 
Blogger Unknown said...

Quina passada! Jo sóc una adicta de la pasta! A veure si m'hi poso en serio! uuuf! quantes coses haig de fer i apendre encaraaaaa!

http://vidaculinaria.blogspot.com

dimecres, 10 d’octubre del 2007, a les 19:25:00 CEST

 
Blogger Unknown said...

per cert, que dieu que compreu a italia? :O

http://vidaculinaria.blogspot.com

dimecres, 10 d’octubre del 2007, a les 19:25:00 CEST

 
Blogger gemma said...

Hola Cristina,
Comprem una revista que es diu "Sale&Pepe" i que és una bona font d'inspiració per a receptes noves de pasta.
Abans es podia accedir a la portada del mes i alguna recepta però ara no... S&P

dimecres, 10 d’octubre del 2007, a les 20:37:00 CEST

 
Blogger enric said...

Ha de ser un plat saborosíssim, sense cap mena de dubte, i el tinc ja apuntat.

Aquest dissabte vaig fer els espaguetis amb safrà. Una "passada", de debò (senzills i ràpids de preparar) I per sopar... Coca de trempó! :))

Salutacions.

dilluns, 15 d’octubre del 2007, a les 2:10:00 CEST

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home