dissabte, de novembre 3

Farfalle alla crema di gorgonzola


Ingredients
- 400g farfalle
- 175g formatge gorgonzola, sense crosta i tallat a daus
- 150 ml nata líquida
- un pessic de sucre
- sal
- pebre negre

1.- Coeu la pasta en una cassola en abundant aigua salada seguint les instruccions del fabricant per a que quedi al dente.

2.- Mentrestant, poseu el gorgonzola i la nata líquida en una cassola petita a foc baix. Afegiu-hi el sucre i força pebre negre; aneu remenant fins que el formatge s'hagi fos completament. Retireu la cassola del foc.

3.- Coleu la pasta i torneu-la a la cassola on l'heu cuit. Afegiu-hi la salsa i barregeu-ho bé un parell de minuts a foc mig. Podeu afegir un pessic de sal si és necessari. Serviu immediatament.

3 Comments:

Blogger Marta said...

La reina de les postres va a convertir-se en la reina de la pasta!!! Eixes farfalle caurán prompte, segur.

Besets

diumenge, 4 de novembre del 2007, a les 12:59:00 CET

 
Blogger starbase said...

Estupendu.

Ho farem i segurament li afegiré algun fruit sec ratllat (anous probablement).

diumenge, 4 de novembre del 2007, a les 20:02:00 CET

 
Blogger Mar said...

MMmmmmmmmm que buena idea!!!, esta noche la adopto, fácil y sabrosa. Un saludo desde Buenos Aires, me encanta tu blog!!!, Mar

dilluns, 10 de desembre del 2007, a les 23:14:00 CET

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home