dimarts, d’octubre 16

Club S&P: Mazzetti gratinati al bacon

Fa uns dies vaig treure tots el S&P i me'ls estic tornat a mirar. Com pot ser que sempre que et remires una revista descobreixis receptes en les que abans no t'hi havies ni fixat?

Aquesta és una d'elles.


Ingredients
- 800g espàrrecs
- 12 llenques de bacon
- 40g grana ratllat
- 30g mantega
- sal i pebre

1.- Puliu i netegeu els espàrrecs. Bulliu-los en aigua salada fins a deixar-los al dente (uns 10 minuts). Deixeu que es refredin i feu-ne 12 manadets (podeu tallar per la meitat els espàrrecs si són gruixuts).

2.- Emboliqueu cada manadet amb una llenca de bacon i poseu-los en una safata folrada amb paper de forn.

3.- Poseu el formatge ratllat i uns dauets de mantega per damunt. Afegiu sal i pebre al gust i gratineu-los al forn a 200º durant uns 10 minuts, posant-los al grill els últims 2 minuts per a que la superfície es torri i el bacon quedi cruixent.

4.- Serviu-los encara ben calents.

*


Ingredienti
- 800g di asparagi
- 12 fettine di bacon
- 40g di grana grattugiato
- un mazzetto di cerfoglio
- 30g di burro
- sale, pepe

1.- Pulite gli asparagi, eliminate la parte legnosa dei gambi e lessateli al dente in acqua salata per circa 10 minuti. Lasciateli intiepidire poi suddivideteli in 12 mazzetti, dividendo a metà gli asparagi più grossi.

2.- Avvolgeteogni mazzetto al centro con una fettina di bacon poi sistemateli su una teglia foderata con carta da forno.

3.- Spolvorizzate i mazzetti con il grana, distribuite su ciascuno qualche fiochetto di burro, salate e pepate e gratinate nel forno già caldo a 200º per circa 10 minuti, pasando sotto il grill per gli ultimi 2 minuti, in modo che la superficie diventi dorata e il bacon croccante.

4.- Sistemate 3 mazzetti gratinati in ogni piatto e cospargeteli con un pizzico di cerfoglio tritato e, se vi piace, scagliette di grana. Serviteli ancora ben caldi.

6 Comments:

Blogger Marta said...

Tenen una pinta bonísima

dimecres, 17 d’octubre de 2007 a les 11:44:00 CEST

 
Blogger Aniwiki said...

opino igual q marta, tenen molt bona pinta i a aquestes hores del matí em faria un bon esmorzaret o entrepà amb això :P
un saluwiki

dijous, 18 d’octubre de 2007 a les 8:40:00 CEST

 
Blogger starbase said...

Qualsevol plat amb espàrrecs em fa venir salivera.

Aquest també, es clar!!

dijous, 18 d’octubre de 2007 a les 14:22:00 CEST

 
Blogger Cristina Mascareñas said...

VERY VERY NICE!
tenen una pina EXTRAORDINARIA!
Molt boo! copio copio per algun dia d'aquests :P

dijous, 18 d’octubre de 2007 a les 16:58:00 CEST

 
Blogger Tulip said...

Grazie!!!

Molto molto buoni!!
:)

divendres, 19 d’octubre de 2007 a les 13:14:00 CEST

 
Blogger enric said...

Dissabte passat, per dinar i a cada plat, vaig col·locar una magnífica escalopa arrebossada amb farina de galeta (no amb pa ratllat) acompanyada amb un parell de manadets d'espàrrecs gratinats al bacon, i creu-me, Gemma, que feia goig de debò. Com tot el que ens presentes, ràpid, senzill i deliciós.

dimarts, 6 de novembre de 2007 a les 11:04:00 CET

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home