divendres, d’octubre 5

Club S&P: Patate al gorgonzola

Una altra del Sale&Pepe d'octubre.

Jo no tinc costum de fer servir el microones i he fet les patates al forn, però els que sigueu fans del microones les tindreu fetes en uns minuts.


Ingredients
- 4 patates
- 150g gorgonzola
- 1 ceba tendra
- pebre negre

1.- Emboliqueu 4 patates senceres, ben netes i eixutes amb paper de plata i poseu-les al forn a 220º durant una hora.

2.- Treieu-les del forn, desemboliqueu-les i talleu-les per la meitat. Distribuïu sobre les patates tallades, el gorgonzola tallat a daus i torneu a ajuntar les 2 meitats durant uns instants, per tal que el formatge es desfaci amb l'escalfor.

3.- Reobriu-les, poseu per damunt mica de pebre negre mòlt i ceba tendra ben picadeta.

*

1.- Avvolgete 4 patate intere, ben lavate e asciugate, nella carta stagnola e mettetele in forno preriscaldato a 220º per 60 minuti.

2.- Toglietele dal forno, liberatele dalla stagnola e tagliatele a metà. Distribuite sui lati tagliati 150g di gorgonzola e poi richiudete le due metà per qualche istante, in modo che il formaggio si ammorbidisca con il calore.

3.- Quindi, riapritele, cospargetele con una macinata di pepe e un po' di cipollotto affettato e servite subito.

Etiquetes de comentaris:

4 Comments:

Blogger Boston1955 said...

Hola Gemma. Et responc aquí per què d'aquesta manera segur que és mésàcil que ho vegis.
Mira els llibres son en Castellà i els he trobat a la meva llibrería habitual: "EL CAU PLE DE LLETRES" a Terrassa.
Però jo crec que els pot trobar a qualsevol llibreria on te'ls puguin demanar.
Si vols et poso l'editorial i tot ja em diràs algo.
Fins aviat.

dissabte, 6 d’octubre de 2007 a les 17:33:00 CEST

 
Blogger Ester said...

Unes patates amb un aspecte fabulós. i amb formatge. segur que les porvo. Moltes felicitats
Ester

dimarts, 9 d’octubre de 2007 a les 16:54:00 CEST

 
Blogger starbase said...

I com li aniria una cullaradeta de olivada amb ceba tendra picadeta?

divendres, 12 d’octubre de 2007 a les 3:09:00 CEST

 
Blogger Boston1955 said...

Hola Gemma, fa dies que no posteges. Però t'agraïria et passessis pel meu blog, ja que t'he concedit un premiiiii.
Salutacions

dimarts, 16 d’octubre de 2007 a les 20:26:00 CEST

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home