Steak tartare
La meva germana m'envia foto i recepta de la seva especialitat.
Ingredients
- 1/2Kg carn de bou o vedella (ben magra)
- 1 ou
- 1/2 llimona
- 1/2 ceba tendra
- 8-10 tàperes
- 3 anxoves
- mostassa, tabasco, Perrins, whisky, sal y pebre negre en gra
1.- Demanar a la carnisseria que netegin bé la carn i la piquin 2 cops.
2.- En un bol barrejar el rovell d'ou amb el suc de 1/2 llimona. Afegir la carn picada i barrejar bé. Posar sal i pebre al gust.
3.- Picar la ceba tendra, les anxoves i les tàperes i afegir-ho a la barreja anterior.
4.- Afegir una culleradeta de mostassa, un rajolí de salsa Perrins, un de tabasco i un de whisky. Barrejar bé.
A partir de aquí, ja només cal anar ajustant les proporcions al vostre gust.
A l'hora de menjar-lo, es serveix amb torradetes untades de mantega. Per a la presentació també es pot fer servir un rovell d'ou.
Etiquetes de comentaris: carn
1 Comments:
A mi esto de la carne cruda no me hace demasiada gracia, pero hay que reconocer que aspecto es sugerente. Y seguro que el huevo, además de ayudar en la presentación, le da una textura diferente.
diumenge, 8 d’octubre del 2006, a les 11:03:00 CEST
Publica un comentari a l'entrada
<< Home