Gâteau marbré
Ingredients
- 200g farina
- 100g sucre
-100g mantega salada a temperatura ambient, a trossets petits + 20g pel motllo
- 50ml llet
- 2 ous
- 1/2 sobre Royal
- 1 cullerada sopera de cacau en pols
- 1/2 sobre sucre vanillé
- 1 pessic de sal
1.- Barrejar (amb les varilles) el sucre i la mantega fins que s'enblanqueixi lleugerament i tingui textura de mousse.
2.- Separar les clares dels rovells. Incorporar els rovells a la barreja i després la llet poc a poc.
3.- Barrejar la farina i el llevat en un bol i incorporeu-ho poc a poc a la barreja anterior.
4.- Poseu un pessic de sal a les clares i pugeu-les a punt de neu.
5.- Repartiu la massa en 2 bols, afegiu una cullerada sopera de cacau en un bol i el sucre vanillé en l'altre.
6.- Repartiu les clares a punt de neu amb cura entre els 2 bols i barregeu bé.
7.- Pinteu el motllo amb mantega. Poseu-hi la massa amb la vainilla i damunt la massa de xocolata.
8.- Al forn a 210º durant 10 minuts, baixeu la temperatura a 180º i deixeu coure 30 minuts més.
Etiquetes de comentaris: postre
6 Comments:
quina pinta que fa aquest pastís... La foto és molt maca i el blog molt interessant, ens tornarem a veure.
diumenge, 8 d’octubre del 2006, a les 12:15:00 CEST
Buena... muy buena. La torta blanca y negra me gusta mucho.
Ciao.
diumenge, 8 d’octubre del 2006, a les 15:52:00 CEST
Buona...come quella della mia mamma!
Un bacio
dimarts, 10 d’octubre del 2006, a les 11:31:00 CEST
y molt maco q queda,i lo bo .. mmmm no ho he fet mai , ja ho fare,, petons
dimarts, 10 d’octubre del 2006, a les 15:05:00 CEST
Me encantan estos cakes para el desayuno y la merienda, además éste tiene una pinta muy esponjosa!
dimecres, 11 d’octubre del 2006, a les 12:05:00 CEST
L'autor ha eliminat aquest comentari.
dimarts, 27 de març del 2007, a les 16:48:00 CEST
Publica un comentari a l'entrada
<< Home