diumenge, d’octubre 8

Gâteau marbré


Ingredients
- 200g farina
- 100g sucre
-100g mantega salada a temperatura ambient, a trossets petits + 20g pel motllo
- 50ml llet
- 2 ous
- 1/2 sobre Royal
- 1 cullerada sopera de cacau en pols
- 1/2 sobre sucre vanillé
- 1 pessic de sal

1.- Barrejar (amb les varilles) el sucre i la mantega fins que s'enblanqueixi lleugerament i tingui textura de mousse.

2.- Separar les clares dels rovells. Incorporar els rovells a la barreja i després la llet poc a poc.

3.- Barrejar la farina i el llevat en un bol i incorporeu-ho poc a poc a la barreja anterior.

4.- Poseu un pessic de sal a les clares i pugeu-les a punt de neu.

5.- Repartiu la massa en 2 bols, afegiu una cullerada sopera de cacau en un bol i el sucre vanillé en l'altre.

6.- Repartiu les clares a punt de neu amb cura entre els 2 bols i barregeu bé.

7.- Pinteu el motllo amb mantega. Poseu-hi la massa amb la vainilla i damunt la massa de xocolata.

8.- Al forn a 210º durant 10 minuts, baixeu la temperatura a 180º i deixeu coure 30 minuts més.

Etiquetes de comentaris:

6 Comments:

Blogger Blanca said...

quina pinta que fa aquest pastís... La foto és molt maca i el blog molt interessant, ens tornarem a veure.

diumenge, 8 d’octubre del 2006, a les 12:15:00 CEST

 
Anonymous Anònim said...

Buena... muy buena. La torta blanca y negra me gusta mucho.
Ciao.

diumenge, 8 d’octubre del 2006, a les 15:52:00 CEST

 
Blogger Saffron said...

Buona...come quella della mia mamma!
Un bacio

dimarts, 10 d’octubre del 2006, a les 11:31:00 CEST

 
Blogger Imma Fita Payes - Cocinitas said...

y molt maco q queda,i lo bo .. mmmm no ho he fet mai , ja ho fare,, petons

dimarts, 10 d’octubre del 2006, a les 15:05:00 CEST

 
Blogger Monica Bedana said...

Me encantan estos cakes para el desayuno y la merienda, además éste tiene una pinta muy esponjosa!

dimecres, 11 d’octubre del 2006, a les 12:05:00 CEST

 
Blogger Laura said...

L'autor ha eliminat aquest comentari.

dimarts, 27 de març del 2007, a les 16:48:00 CEST

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home