Espirals de mozzarella
Ara que la calor comença a ser més lleu i ja no fa tanta mandra encendre el forn, he preparat aquestes Espirals de mozzarella (Girandole di mozzarella) del blog Passione&Cucina de la Maria Giovanna.
Ingredients
- 250g de farina de força
- 100g de llet
- 10g de llevat
- 5g de sucre
- 125g de mozzarella (1 bossa)
- 25g de mantega
- 5g de sal
Pel farcit: 50g de concentrat de tomàquet, orenga i parmesà ratllat.
1.- Tamisar la farina i tallar la mozzarella en trossos ben petits. Treballeu una mica la farina amb la mozarella.
2.- Desfer el llevat en una mica de llet (depenent de la farina no necessitareu els 100g de llet, jo l'he posada tota). Afegiu-ho a la farina. Afegiu també la sal, el sucre i la mantega.
3.- Treballeu-ho fins a obtenir una massa homogènia. Deixeu-la reposar en un lloc temparat uns 30 minuts en un bol untat d'oli i cobert amb film transparent. (La massa ha d'augmentar el seu volum).
4.- Treure la massa del bol i extendre-la en forma rectangle.
5.- Escampar el concentrat de tomàquet, espolvorejar amb l'orenga i el parmesà ratllat.
6.- Enrotllar el més fort possible. Posar a la nevera uns 30 minuts, si és fred serà més fàcil de tallar.
7.- Tallar a rodanxes de 1-1,5 cm de gruix, posar a la plata damunt d'un paper de forn i deixar reposar uns 30 minuts. Coure a 230º uns 10 minuts (fins que siguin daurats).
Etiquetes de comentaris: màquina de pa
8 Comments:
fantástica la recepta, ho miraré de fer!
dimarts, 12 de setembre del 2006, a les 11:30:00 CEST
Ciao! ti sono venute benissimo!complimenti!
dimecres, 13 de setembre del 2006, a les 10:26:00 CEST
que bonito! voy a pobar esta receta muy pronto.
dijous, 14 de setembre del 2006, a les 16:12:00 CEST
Ha proprio ragione Saffron, ti sono venute davvero bene; del sapore cosa mi dici?
divendres, 15 de setembre del 2006, a les 0:23:00 CEST
te bona pinta aixo .... dema ho probare , veig q ets una gran cuinera, felicitats
diumenge, 17 de setembre del 2006, a les 14:14:00 CEST
Que buenas!!! Quiero una...
Ciao.
diumenge, 17 de setembre del 2006, a les 15:49:00 CEST
Gràcies a tots!
Maria Giovanna,
Ho usato il concentrato di pomodoro comprato in Italia (MUTTI, non so se è buona marca) e penso che la prossima volta li farò con passata di pomodoro casalinga.
Anche ho pensato di farli ripieni con le olive nere tritate. Cosa ne pensi?
dijous, 28 de setembre del 2006, a les 21:50:00 CEST
Il concentrato Mutti è ottimo, ti sconsiglio di usare la passata poichè contiene troppa acqua, quella di farcirla con le olive credo sia una buona idea, ciao.
dijous, 12 d’octubre del 2006, a les 23:49:00 CEST
Publica un comentari a l'entrada
<< Home