dilluns, de setembre 11

Espirals de mozzarella

Ara que la calor comença a ser més lleu i ja no fa tanta mandra encendre el forn, he preparat aquestes Espirals de mozzarella (Girandole di mozzarella) del blog Passione&Cucina de la Maria Giovanna.


Ingredients
- 250g de farina de força
- 100g de llet
- 10g de llevat
- 5g de sucre
- 125g de mozzarella (1 bossa)
- 25g de mantega
- 5g de sal

Pel farcit: 50g de concentrat de tomàquet, orenga i parmesà ratllat.

1.- Tamisar la farina i tallar la mozzarella en trossos ben petits. Treballeu una mica la farina amb la mozarella.

2.- Desfer el llevat en una mica de llet (depenent de la farina no necessitareu els 100g de llet, jo l'he posada tota). Afegiu-ho a la farina. Afegiu també la sal, el sucre i la mantega.

3.- Treballeu-ho fins a obtenir una massa homogènia. Deixeu-la reposar en un lloc temparat uns 30 minuts en un bol untat d'oli i cobert amb film transparent. (La massa ha d'augmentar el seu volum).

4.- Treure la massa del bol i extendre-la en forma rectangle.

5.- Escampar el concentrat de tomàquet, espolvorejar amb l'orenga i el parmesà ratllat.

6.- Enrotllar el més fort possible. Posar a la nevera uns 30 minuts, si és fred serà més fàcil de tallar.

7.- Tallar a rodanxes de 1-1,5 cm de gruix, posar a la plata damunt d'un paper de forn i deixar reposar uns 30 minuts. Coure a 230º uns 10 minuts (fins que siguin daurats).

Etiquetes de comentaris:

8 Comments:

Blogger tiriti said...

fantástica la recepta, ho miraré de fer!

dimarts, 12 de setembre de 2006 a les 11:30:00 CEST

 
Blogger Saffron said...

Ciao! ti sono venute benissimo!complimenti!

dimecres, 13 de setembre de 2006 a les 10:26:00 CEST

 
Blogger laollasuiza said...

que bonito! voy a pobar esta receta muy pronto.

dijous, 14 de setembre de 2006 a les 16:12:00 CEST

 
Blogger Maria Giovanna said...

Ha proprio ragione Saffron, ti sono venute davvero bene; del sapore cosa mi dici?

divendres, 15 de setembre de 2006 a les 0:23:00 CEST

 
Blogger hebe said...

te bona pinta aixo .... dema ho probare , veig q ets una gran cuinera, felicitats

diumenge, 17 de setembre de 2006 a les 14:14:00 CEST

 
Blogger Orchidea said...

Que buenas!!! Quiero una...
Ciao.

diumenge, 17 de setembre de 2006 a les 15:49:00 CEST

 
Blogger gemma said...

Gràcies a tots!

Maria Giovanna,
Ho usato il concentrato di pomodoro comprato in Italia (MUTTI, non so se è buona marca) e penso che la prossima volta li farò con passata di pomodoro casalinga.
Anche ho pensato di farli ripieni con le olive nere tritate. Cosa ne pensi?

dijous, 28 de setembre de 2006 a les 21:50:00 CEST

 
Anonymous Anònim said...

Il concentrato Mutti è ottimo, ti sconsiglio di usare la passata poichè contiene troppa acqua, quella di farcirla con le olive credo sia una buona idea, ciao.

dijous, 12 d’octubre de 2006 a les 23:49:00 CEST

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home