Edamame: Un dels plaers de l'estiu
A Japó diuen que menjar edamame (mongeta de soja) amb una cervesa fresca és un dels grans plaers de l'estiu... i ho és!
Només cal bullir-lo 2 minuts (aquí no l'he vist fresc, el compro congelat al super xinès), escórre'l i posar una mica de sal per sobre.
I així és com ho venen als mercats de Japó:
Pels que no ho heu tastat mai: es menja tipus pipes, la closca es deixa i només es mengen les mongetes que hi ha dins.
Etiquetes de comentaris: aperitiu, cuina japonesa
7 Comments:
La cerveseta a poder ser Asahi Super Dry!
dissabte, 29 de juliol del 2006, a les 13:47:00 CEST
Lo que compras congelados ¿son precocidos? ¿o es que con 2 minutos basta de cocción?
Seguro que los encuentro frescos en el súper chino de mi barrio y nunca me he atrevido a comprarlas.
dilluns, 31 de juliol del 2006, a les 12:45:00 CEST
Roman,
Tu sí que saps el que és bo!
Marisa,
Son congelados crudos y con 2 minutos basta, solamente se tienen que escaldar.
Pruébalos, ya verás como son un vicio :-)
dilluns, 31 de juliol del 2006, a les 19:46:00 CEST
Pues por aqui no han llegado, pero estare atenta a ver si veo estas cositas que parecen ricas...
Cerise divagando en la cocina
dijous, 3 d’agost del 2006, a les 8:29:00 CEST
On ho compres a BCN? Felicitats per la web
dijous, 24 d’agost del 2006, a les 11:15:00 CEST
On ho compres a BCN? Felicitats pel blog, fins avui no l'habia visitat.
dijous, 24 d’agost del 2006, a les 11:16:00 CEST
Tiriti,
Els compro al super xinès que hi ha al c/Balmes tocant al c/Pelai, és enorme i tenen moltíssimes coses.
Gràcies, me n'alegro que t'agradi :-)
divendres, 25 d’agost del 2006, a les 9:51:00 CEST
Publica un comentari a l'entrada
<< Home