dissabte, de juliol 29

Edamame: Un dels plaers de l'estiu

A Japó diuen que menjar edamame (mongeta de soja) amb una cervesa fresca és un dels grans plaers de l'estiu... i ho és!


Només cal bullir-lo 2 minuts (aquí no l'he vist fresc, el compro congelat al super xinès), escórre'l i posar una mica de sal per sobre.

I així és com ho venen als mercats de Japó:


Pels que no ho heu tastat mai: es menja tipus pipes, la closca es deixa i només es mengen les mongetes que hi ha dins.

Etiquetes de comentaris: ,

7 Comments:

Blogger halftown said...

La cerveseta a poder ser Asahi Super Dry!

dissabte, 29 de juliol del 2006, a les 13:47:00 CEST

 
Blogger Marisa Beato said...

Lo que compras congelados ¿son precocidos? ¿o es que con 2 minutos basta de cocción?
Seguro que los encuentro frescos en el súper chino de mi barrio y nunca me he atrevido a comprarlas.

dilluns, 31 de juliol del 2006, a les 12:45:00 CEST

 
Blogger gemma said...

Roman,
Tu sí que saps el que és bo!

Marisa,
Son congelados crudos y con 2 minutos basta, solamente se tienen que escaldar.
Pruébalos, ya verás como son un vicio :-)

dilluns, 31 de juliol del 2006, a les 19:46:00 CEST

 
Blogger cerise said...

Pues por aqui no han llegado, pero estare atenta a ver si veo estas cositas que parecen ricas...
Cerise divagando en la cocina

dijous, 3 d’agost del 2006, a les 8:29:00 CEST

 
Blogger Tiriti said...

On ho compres a BCN? Felicitats per la web

dijous, 24 d’agost del 2006, a les 11:15:00 CEST

 
Blogger Tiriti said...

On ho compres a BCN? Felicitats pel blog, fins avui no l'habia visitat.

dijous, 24 d’agost del 2006, a les 11:16:00 CEST

 
Blogger gemma said...

Tiriti,
Els compro al super xinès que hi ha al c/Balmes tocant al c/Pelai, és enorme i tenen moltíssimes coses.
Gràcies, me n'alegro que t'agradi :-)

divendres, 25 d’agost del 2006, a les 9:51:00 CEST

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home