diumenge, de juliol 30

Quiche de tomàquet, alfàbrega i mozzarella

Avui amb la meva germana hem improvisat aquesta quiche per sopar. Ens l'hem menjada tèbia i estava ben bona.


Ingredients
- Pasta de full (o brisa)
- mantega
- 3 ous
- 1 got de nata líquida
- 500g de tomàquets
- 125g de mozzarella
- una mica d'alfàbrega
- sal
- pebre

1.- Untar amb mantega un motlle rodó. Estendre la pasta de full i folrar-ne el motlle. Punxar la base amb una forquilla per a que no s'infli al posar-la al forn.

2.- Escaldar els tomàquets, submergir-los en aigua freda i pelar-los. Tallar-los per la meitat i treieu-ne les llavors. Tallar-los a daus petits i posar-los sobre la massa.

3.- Cobrim els daus de tomàquet amb la mozzarella també tallada a daus. Escampem per sobre les fulles d'alfàbrega tallades petites.

4.- En un bol batre els ous i la nata. Afegir sal i pebre i tirar-ho per damunt de la massa.

5.- Coure al forn a 180º uns 40 minuts. Deixar-la refredar abans de desmotllar-la.

5 Comments:

Blogger Saffron said...

Ciao!che buona questa quiche! Ti auguro una buona settimana!

dilluns, 31 de juliol del 2006, a les 9:11:00 CEST

 
Blogger Orchidea said...

Muy buena... pero... cosa es "alfàbrega"? no intiendo?
Ciao.

dimarts, 1 d’agost del 2006, a les 17:12:00 CEST

 
Blogger gemma said...

Ciao Orchidea,
No hay problema, aquí está la traductora: "alfàbrega" es "albahaca" o "basilico" :-)

dimarts, 1 d’agost del 2006, a les 22:30:00 CEST

 
Blogger Lurka said...

Molt però que molt bona pinta que té la quiche, si senyora. Prenc nota i quan em reconciliï amb el forn (allà per la tardor més o menys) l'atacaré.

dimecres, 2 d’agost del 2006, a les 14:31:00 CEST

 
Blogger Monica Bedana said...

¡Está divina de la muerte! ( y aprendo todo el glosario gastronómico en catalán). Besos

dimarts, 8 d’agost del 2006, a les 12:22:00 CEST

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home