Quiche de tomàquet, alfàbrega i mozzarella
Avui amb la meva germana hem improvisat aquesta quiche per sopar. Ens l'hem menjada tèbia i estava ben bona.
Ingredients
- Pasta de full (o brisa)
- mantega
- 3 ous
- 1 got de nata líquida
- 500g de tomàquets
- 125g de mozzarella
- una mica d'alfàbrega
- sal
- pebre
1.- Untar amb mantega un motlle rodó. Estendre la pasta de full i folrar-ne el motlle. Punxar la base amb una forquilla per a que no s'infli al posar-la al forn.
2.- Escaldar els tomàquets, submergir-los en aigua freda i pelar-los. Tallar-los per la meitat i treieu-ne les llavors. Tallar-los a daus petits i posar-los sobre la massa.
3.- Cobrim els daus de tomàquet amb la mozzarella també tallada a daus. Escampem per sobre les fulles d'alfàbrega tallades petites.
4.- En un bol batre els ous i la nata. Afegir sal i pebre i tirar-ho per damunt de la massa.
5.- Coure al forn a 180º uns 40 minuts. Deixar-la refredar abans de desmotllar-la.
5 Comments:
Ciao!che buona questa quiche! Ti auguro una buona settimana!
dilluns, 31 de juliol del 2006, a les 9:11:00 CEST
Muy buena... pero... cosa es "alfàbrega"? no intiendo?
Ciao.
dimarts, 1 d’agost del 2006, a les 17:12:00 CEST
Ciao Orchidea,
No hay problema, aquí está la traductora: "alfàbrega" es "albahaca" o "basilico" :-)
dimarts, 1 d’agost del 2006, a les 22:30:00 CEST
Molt però que molt bona pinta que té la quiche, si senyora. Prenc nota i quan em reconciliï amb el forn (allà per la tardor més o menys) l'atacaré.
dimecres, 2 d’agost del 2006, a les 14:31:00 CEST
¡Está divina de la muerte! ( y aprendo todo el glosario gastronómico en catalán). Besos
dimarts, 8 d’agost del 2006, a les 12:22:00 CEST
Publica un comentari a l'entrada
<< Home