Pastís de formatge
El pastís de formatge més fàcil que hi ha!
Ingredients
- 3 ous
- 250g de formatge tipus Philadelphia
- 7 cullerades de sucre
- 3 cullerades de maizena
- 2 iogurts naturals
- 1 iogurt de llimona
1.- Separar les clares dels rovells. Posar les clares en un bol i pujar-les a punt de neu.
2.- Barrejar la resta dels ingredients amb la batedora. Quan estigui ben barrejat, afegiu les clares que heu muntat prèviament i barregeu amb una espàtula.
3.- Poseu-ho en un motlle i al forn a 180º uns 35 minuts (fins que en punxar-lo amb un escuradents, aquest surti net).
4.- Deixeu-lo refredar una estona dins del forn. Desmotlleu el pastís quan sigui ben fred.
De vegades també li faig una base amb 150g de galetes (Digestive o Maria), 100g de mantega i 1 cullerada de sucre.
Tritureu les galetes i barregeu-les amb el sucre i la mantega fosa. Col·loqueu la pasta resultant al fons d'un motlle i coeu-la al forn durant uns 5 minuts, a uns 180º. Deixeu refredar, aboqueu la massa del pastís sobre la base i coeu-la al forn.
Etiquetes de comentaris: postre
6 Comments:
Appena riaccendo il forno proverò questo Pastis de formatge!
dimecres, 26 de juliol del 2006, a les 13:19:00 CEST
molt bo!
Gràcies =)
dimecres, 18 de juny del 2008, a les 3:28:00 CEST
Un pastís excel.lent! Ja l'he fet i recomanat un munt de cops. Felicitats i gràcies!
Núria
dilluns, 7 de desembre del 2009, a les 12:16:00 CET
A mi m'ha quedat cremat de fora i cru de dins...
dilluns, 25 de gener del 2010, a les 20:49:00 CET
molt bbooooo pero la part final no l'entenc
laura
dimecres, 28 de juliol del 2010, a les 19:15:00 CEST
Venga júlia que sergur que et surt bonisssim!!
dimarts, 7 de desembre del 2010, a les 17:41:00 CET
Publica un comentari a l'entrada
<< Home