divendres, de juliol 21

Tomàquets farcits

Una altra recepta fresca, aquesta és de la meva mare.


Ingredients
- 4 tomàquets d'amanida
- 3 ous durs
- tonyina
- maionesa
- olives per guarnir

1.- Rentar i tallar els tomàquets per la meitat. Buidar les llavors dels tomàquets i posar una mica de sal a cada una de les meitats dels tomàquets.

2.- Picar ben menuts els ous durs i barrejar-los amb la tonyina esmicolada.

3.- Omplir els tomàquets amb la barreja anterior. Posar una mica de maionesa per sobre i decorar amb una oliva.

4 Comments:

Blogger Saffron said...

Carissima Gemma,
i tuoi pomomdori farciti sono sati la mia cena di ieri sera..buonissimi! Con questo caldaccio non c'era piatto migliore da gustare! Aspetto altri suggerimenti da te!Baci Romani!

dimecres, 26 de juliol del 2006, a les 13:18:00 CEST

 
Blogger cerise said...

Es la receta clasica de siempre y una de las mejores. Mi madre hacia mas o menos la misma y siempre me gusto,,(y ..me sigue gustando)
Cerise divagando en la cocina

dijous, 27 de juliol del 2006, a les 8:11:00 CEST

 
Blogger Marisa Beato said...

Muchos blogs me traían a éste. Pero veía el catalán y pensaba que no lo iba a entender.
Hoy por fin me he decidido a leer...!y no es tan difícil!
Por lo tanto desde ahora me cuento entre tus lectoras.

dijous, 27 de juliol del 2006, a les 12:38:00 CEST

 
Blogger gemma said...

Saffron,
Grazie! Sono contenta che hai fatto la ricetta e ti è piaciuta!Baci!

Cerise,
Yo también siempre los como en casa de mi madre. Es una solución buena y rápida cuando vamos toda la familia :-)

Marisa,
Muy bienvenida! Además si hay algo que no entiendas no tienes más que preguntar :-)

dijous, 27 de juliol del 2006, a les 18:24:00 CEST

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home