diumenge, de juliol 2

Baba Ganoush

Aprofitant que ahir vaig fer escalibada, una de les albergínies s'ha convertit en baba ganoush. Als restaurants libanesos també la podeu trobar com a moutabal.


Ingredients
- 1 albergínia
- 1 i 1/2 cullerades de tahine
- 1 cullerada de suc de llimona
- 1 dent d'all petit (o 1/2 si és gran)
- un pessic de sal
- julivert
- oli d'oliva
- pa de pita

1.- Escalibar l'albergínia, deixar-la refredar i pelar-la.

2.- Posar tots els ingredients a la batedora, excepte el julivert i l'oli. Batre fins a obtenir una pasta homogènia i cremosa.

3.- Decorar amb un raig d'oli d'oliva i julivert trinxat.

4.- Servir amb pa de pita torrat.

Etiquetes de comentaris:

6 Comments:

Blogger Otratazadecafe said...

Pues tiene una pinta estupenda, me encantan las berenjenas! :D

dilluns, 3 de juliol de 2006 a les 11:03:00 CEST

 
Blogger Orchidea said...

Que rico... fuí a un restaurante libanés la semana pasada y me gustó mucho.
Ciao.

dilluns, 3 de juliol de 2006 a les 14:17:00 CEST

 
Blogger Saffron said...

tengo que aprender castillan y catalan!!non capisco alcune parole!
baci,S.

dimarts, 4 de juliol de 2006 a les 17:16:00 CEST

 
Blogger ts said...

Y que tal si haces tu blog para más gente, es decir en castellano. Asi lo entenderíamos todos y te quedaria la tranquilidad de estar paracticando en la lengua de tu País. Lo digo más que nada por tu bien. Por que si mañana te sale el trabajo de tu vida en caceres debes manejar el castellano

dijous, 6 de juliol de 2006 a les 11:20:00 CEST

 
Blogger laollasuiza said...

me encantan berenjenas y tahine. ;-)

divendres, 7 de juliol de 2006 a les 10:13:00 CEST

 
Blogger Phil Eno said...

Respuesta al lúcido (y tambien lucido) comentario del Sr. Tremendamente sólo.

Para no crear polémica en este blog, cosa que Gemma no haría, te responderé en la entrada del tuyo "VIVIENDO. España y nuestro mundial"

Àlex

divendres, 7 de juliol de 2006 a les 19:45:00 CEST

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home