dimecres, de juny 14

Gaspatxo

Avui em venia de gust sopar gaspatxo, així que he anat a la verduleria del costat de casa i he preparat aquest:


Ingredients
- 1 kg de tomàquets madurs
- 1 pebrot verd
- 1/2 cogombre
- 1 all
- aigua freda
- sal
- oli d'oliva
- vinagre

1.- Posar al got de la batedora els tomàquets madurs, el cogombre pelat, el pebrot verd (tot tallat menut), una mica d'oli d'oliva, vinagre, sal i aigua freda.

2.- Triturar-ho tot plegat fins que quedi ben fi i passar-ho per un colador.

Hi ha qui li posa pa, però a mi no m'agrada tan espès encara que es mengi amb cullera. També hi ha qui li posa comí... hi ha tants gaspatxos com cuiners!

Etiquetes de comentaris:

8 Comments:

Blogger ibancito said...

Bienvenida de vuelta!! Nos ha cundido bien el viaje...culinariamente hablando.
Por cierto, camino de Tallin yo también me traje unos vasos del mismo juego de rallas de colores (Itala)...del apto de Helsinki :)

dijous, 15 de juny de 2006 a les 1:29:00 CEST

 
Blogger kuka said...

Gosto muito de gaspacho,vou fazer este que deve ser muito bom.

dijous, 15 de juny de 2006 a les 11:15:00 CEST

 
Blogger Phil Eno said...

Hola Gemma,

¡cuanto tiempo!

Personalmente no estoy de acuerdo con tu gazpacho: ¿acaso es un zumo?

Mi padre, que controla más que el CNI, le echa algo de pan (poquito) para que espese! Y bueno, falta esa guarnición de tomate, ese peinito bueno, esos tropezoncillos de pan tostao...

Estos catalanes... no saben hacer gazpacho... je je.

pd: quiero un dedal de la isla esa bonita.

divendres, 16 de juny de 2006 a les 0:25:00 CEST

 
Blogger gemma said...

Ibancito,
jejeje podemos hacer una vajilla entre los 2 :-)

Kuka,
Además se prepara en 10 minutos y se conserva varios días.

Phil Eno,
Tendré que probar el gazpacho de tu padre :-)
Yo odio en pan remojado en todas sus variantes, galletas mojadas en leche, torrijas... manías, y como lo hago yo pues no lleva pan :-D

dissabte, 17 de juny de 2006 a les 12:12:00 CEST

 
Blogger Orchidea said...

Hola. Me gusta mucho tu blog, pero es en Catalán y yo no entiendo todo lo que escribes.
Me encanta mucho Barcelona!
Ciao.

dissabte, 17 de juny de 2006 a les 13:02:00 CEST

 
Blogger gemma said...

Orchidea,

Gracias! Si no entiendes algo o necesitas la traducción de alguna receta, solamente tienes que pedirla, ok?

La orquídea es mi flor favorita :-)

dissabte, 17 de juny de 2006 a les 20:45:00 CEST

 
Blogger campo di fragole said...

El gazpacho aquí en Andalucia lo hacen sin pan porque es una bebida,porlomeno así lo toman aquí: en vaso. Mientras el salmorejo que es muy tipico de Cordoba pero se toma en toda Andalucia se hace con pan del día anterior, mojado en agua y queda como una sopa fría...

diumenge, 18 de juny de 2006 a les 16:45:00 CEST

 
Blogger Lurka said...

Hola Gemma, quin viatge que t’has pegat mes xulo!!. Jo ja saps com faig el gaspatxo, i realment, és el que diem, hi ha tants gaspatxos com cuiners, i si a tu t’agrada sense pa, doncs sense pa. Clar que si dona!!:-))

diumenge, 18 de juny de 2006 a les 21:26:00 CEST

 

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