diumenge, de juny 11

Ravintola Manala

Un altre restaurant recomanat a Helsinki, el Manala.


Pa amb una mena de crema d'all.


Salmó cru amb patates noves i salsa morisca (no sabia què era la salsa morisca, però era una mena de beixamel espessa amb xampinyons).


Carn de ren amb puré de patates i lingonberries.

Tal com va pronosticar fa uns dies l'Ibancito: si es ve a Finlàndia, s'ha de tastar la carn de ren :-)

Etiquetes de comentaris:

2 Comments:

Blogger ibancito said...

OHHHHHHHHHHH, que me desmayo!! :)
Joooooooo, que pinta tiene todo! No se con que quedarme...esos salmones, por Dios!! que pinta...casi me imagino el olor...que es al caliu??? a las brasas?? ahumado???
Y esos trocitos de salmon crudo, arf, arf...bueno, por no hablar del reno...EL RENO!!!! :)
Esta estancia escandinaba nos esta proporcionando grandes momentos!! se prolongara??

dilluns, 12 de juny de 2006 a les 13:34:00 CEST

 
Blogger gemma said...

Los salmones tenían brasas abajo y se iban haciendo poco a poco.

Se acabaron los momentos escandinavos, ya estoy en BCN :-(

dimecres, 14 de juny de 2006 a les 22:19:00 CEST

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home