Escalivada
Ingredients
- 2 pebrots vermells
- 2 albergínies
- 2 cebes (opcional)
- 3 ó 4 tomàquets madurs (opcional)
- olives d'Aragó
- sal
- oli extraverge d'oliva
Tradicionalment es prepara directament sobre les flames del foc, però jo la preparo al forn perquè és menys brut.
1.- Poseu les albergínies i els pebrots al forn a 180º en una safata (o directament sobre les flames del foc).
2.- Anar-los donant la volta fins que la pell comenci a estar negra i estiguin cuits.
3.- Deixar reposar fins que estigui ben freda a la mateixa safata tapada amb paper de plata.
4.- Peleu els pebrots, treieu les llavors i netegeu-los sota l'aixeta. Feu el mateix amb la resta de verdures.
5.- Talleu-los a tires i presenteu-los en una safata amb un pessic de sal i un rajolí d'oli. Decorar amb olives d'Aragó per sobre.
Etiquetes de comentaris: cuina tradicional
1 Comments:
Gràcies Gemma !! Porto una estona buscant com es fa el pebrot escalivat.. tothom ho dona per fet "Posar dos pebrots escalivats", però ningú explicava com escalivar-los.. al final, de link en link he acabat anant a parar a bcnmonamour ;) Merci ! JordiFME
divendres, 13 de juliol del 2007, a les 23:34:00 CEST
Publica un comentari a l'entrada
<< Home