dimarts, de maig 9

Escalivada


Ingredients
- 2 pebrots vermells
- 2 albergínies
- 2 cebes (opcional)
- 3 ó 4 tomàquets madurs (opcional)
- olives d'Aragó
- sal
- oli extraverge d'oliva

Tradicionalment es prepara directament sobre les flames del foc, però jo la preparo al forn perquè és menys brut.

1.- Poseu les albergínies i els pebrots al forn a 180º en una safata (o directament sobre les flames del foc).

2.- Anar-los donant la volta fins que la pell comenci a estar negra i estiguin cuits.

3.- Deixar reposar fins que estigui ben freda a la mateixa safata tapada amb paper de plata.

4.- Peleu els pebrots, treieu les llavors i netegeu-los sota l'aixeta. Feu el mateix amb la resta de verdures.

5.- Talleu-los a tires i presenteu-los en una safata amb un pessic de sal i un rajolí d'oli. Decorar amb olives d'Aragó per sobre.

Etiquetes de comentaris:

2 Comments:

Blogger Francesca said...

mmmm muy sabrosa:)
Francesca

dimecres, 10 de maig de 2006 a les 7:43:00 CEST

 
Blogger Jordi said...

Gràcies Gemma !! Porto una estona buscant com es fa el pebrot escalivat.. tothom ho dona per fet "Posar dos pebrots escalivats", però ningú explicava com escalivar-los.. al final, de link en link he acabat anant a parar a bcnmonamour ;) Merci ! JordiFME

divendres, 13 de juliol de 2007 a les 23:34:00 CEST

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home