divendres, de juny 29

Cheesecake ice cream - Gelat de pastís de formatge

Un gelat de pastís de formatge amb molt de gust a pastís de formatge.

El podeu fer encara que no tingueu geladora (jo no en tinc) però haureu d'anar remenant periòdicament la barreja abans que es congeli del tot per a que no es formin cristalls. De totes formes, com menys aigua (i més greix) té el gelat menys cristalls es formen.

També podeu provar un mètode que va publicar la Mar al seu blog fa uns dies per a fer gelats casolans en 5 minuts. Si el proveu, ja explicareu.



Ingredients
- 50 cl llet
- 10 cl crema de llet espessa
- 170g sucre
- 2 rovells
- 90g formatge cremós (Philadelphia)

1.- Bateu els rovells amb el sucre en un bol.

2.- Poseu la llet i la crema de llet en un cassó a foc mig fins que comenci a bullir. Treieu-ho del foc i aboqueu-ho a poc a poc al bol on teniu els rovells i el sucre.

3.- Barregeu-ho bé i torneu-ho a posar a foc mig, sempre remenant, fins que la crema s'espessi i cobreixi una cullera de fusta.

4.- Treieu-ho del foc i afegiu el formatge cremós. Barregeu fins que la crema sigui ben homogènia.

5.- Deixeu refredar a temperatura ambient. Tapeu el recipient on teniu el gelat i poseu-lo a la nevera. Aneu remenant de tant en tant.

6.- Ja el teniu llest, poseu-lo al congelador.

Nota: S'ha de treure del congelador força estona abans de mengar-lo per a que agafi una bona textura.

Etiquetes de comentaris:

5 Comments:

Blogger starbase said...

Jo tinc geladora de les barates, farè la prova i també a veure si trovo el moment per mirar de fer-ho que no sigui dolç. Per a acompanyar alguna amanida amb una boleta de gelat de formatge... :)

dissabte, 30 de juny de 2007 a les 22:20:00 CEST

 
Blogger Gemma said...

Ha de ser boníssim! Me l'apunto!
Se m'acut que a mig congelar s'hi pot mal barrejar una cullerada de mermelada de maduixa i unes galetes Maria picades, per tal que s'assembli encara més al Haagen Dazs... Mmmm! El provaré :)

dilluns, 2 de juliol de 2007 a les 9:10:00 CEST

 
Blogger Gemma said...

Ai! Volia fer un apregunta! La crema de llet espessa és nata líquida per muntar (35% M.G.)? O és crema de llet de cuinar?

dilluns, 2 de juliol de 2007 a les 9:11:00 CEST

 
Blogger Tulip said...

mmh buono!!

dilluns, 2 de juliol de 2007 a les 16:30:00 CEST

 
Blogger gemma said...

Starbase,
Espero notícies de les proves!

Gemma,
És nata líquida per muntar (35% M.G.) Ja explicaràs què tal amb la melmelada i les galetes.

Tulip,
Grazie!

dimarts, 3 de juliol de 2007 a les 23:20:00 CEST

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home