dilluns, de juny 11

Spaghetti allo zafferano

Sí, una altra recepta de pasta ràpida i fàcil. Els ingredients són tots productes bàsics que teniu a la nevera, així que mans a l'obra!


Ingredients
- 350g spaghetti
- uns quants brins de safrà
- 2 cullerades d'aigua
- 1 tall gruixut de pernil dolç i tallat a bastonets
- 200ml nata líquida
- 50g parmesà ratllat
- 2 rovells d'ou
- sal i pebre

1.- Coeu la pasta en una cassola en abundant aigua salada seguint les instruccions del fabricant per a que quedi al dente.

2.- Mentrestant, poseu els brins de safrà en una cassola o paella, afegiu-hi 2 cullerades d'aigua i deixeu que arrenqui el bull. Retireu-ho del foc i deixeu-ho reposar uns minuts.

3.- Afegiu el pernil dolç tallat a tires a la cassola que conté el safrà. Afegiu-hi també la nata líquida, el parmesà, sal i pebre al gust. Escalfeu-ho a foc suau, removent tota l'estona. Quan la nata líquida comenci a fer bombolles per les vores, retireu la paella del foc i afegiu els 2 rovells d'ou. Barregeu-ho bé.

4.- Coleu la pasta i aboqueu-la en un bol. Aboqueu per damunt la salsa de safrà i remeneu bé. Serviu acompanyat de formatge parmesà.

Etiquetes de comentaris:

4 Comments:

Blogger Saffron said...

You're definitely a pasta girl!
I want to try your recipe with anothet shape of pasta, maybe penne or rigatoni!

dimarts, 12 de juny de 2007 a les 11:14:00 CEST

 
Blogger ibancito said...

mmmm....que bueno, con azafran, me encanta el azafran. Aunque no se si nata+parmesano es demasiado para mi (puro vicio!!).
Tiene que estar superrico con algo de pescado, o unas colas de langostino, o atun fresco en cubitos... muy buena idea... pero me acabo de quedar sin azafran en casa (gran drama en mi casa!) ...asi que esto tendra que esperar un pelin

dimarts, 12 de juny de 2007 a les 16:48:00 CEST

 
Blogger cannella said...

Siempre haces pasta muy sencilla, que es mi favorita!

dijous, 14 de juny de 2007 a les 13:27:00 CEST

 
Blogger SenzaPanna said...

che buffo, stavo per metterla anche io :-))

dimecres, 11 de juliol de 2007 a les 23:14:00 CEST

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home