Sopar amb l'Àlex
El diumenge va venir a sopar l'Àlex. Aquest va ser part del nostre menú:
- Hummus amb pa de pita torrat
- Gyoza
- Ous de guatlla mimosa
- Gambes al wok
- Amanida de brots tendres, pinyons i pètals de parmesà
Les "Gyoza" són unes "empanadilles" asiàtiques (hem provat la versió japonesa i la coreana) que es troben congelades al super oriental (sí, ja que havia de comprar el tahine vaig comprar més coses!). S'han de bullir uns 8-10 minuts i després es posen a la planxa (un parell de minuts) amb una mica d'oli per a que quedin cruixents per sota.
Ibancito: Las gyoza no sé si son un gusto adquirido o un vicio :-)
3 Comments:
M'encanta com ho has presentat tot!!
quina gana m'ha entrat !!
Per cert, les gambes estan fetes al wok ?
Jo amb el wok no he tingut sort, dues vegades que l'he usat m'ha quedat tot fatal !!
Per això et demano , si tens alguna recepta per fer que no sigui molt complicada, per principants !!!
Per començar, ja em va bé si m'expliques les gambes !!!
M'en vaig a sopar , que m'ha entrat gana je,je
dijous, 1 de juny del 2006, a les 22:34:00 CEST
Jejeje...la verdad es que no es difícil que te encanten las gyoza. A mi me gustan de pato, aunque las de cerdo son muy ricas.
En esos super orientales suele haber grandes descubrimientos!! Lo malo, a veces, es que no sabes qué hacer con los ingredientes; pero ahora con internet es todo más fácil.
A mi me gustan unos panes chinos blancos blancos que son bolas rellenas de carne. Son como pelotas de tenis, se cuecen al vapor, como dumplins :)
Por cierto...vaya sopar!!
divendres, 2 de juny del 2006, a les 0:47:00 CEST
El famòs Àlex, convidat de la Gemma, diu:
1. Les gambes fetes al wok i molt bones.
2. Les gyoza bonissimes, tenen un punt de bullit diferent de les tipiques coses saltades.
3. Sobrava menjar :-)
4. Fiasco de volcà de xocolata!!! Expedient "V"
:-)
Alex
divendres, 2 de juny del 2006, a les 20:47:00 CEST
Publica un comentari a l'entrada
<< Home