diumenge, de maig 21

Motllos de silicona

Sóc una fan dels motllos de silicona: crec que un cop en proves un, ja no vols tornar a fer servir els metàl·lics.

Els últims que m'he comprat són els de magdalenes:


Però l'armari de la cuina està ple a vessar de motllos!


- muffins
- rodó gran
- amb forat al mig
- mini-muffins
- cor
- cheese cake
- làmina de silicona

I vosaltres quins feu servir?

Etiquetes de comentaris:

5 Comments:

Blogger cannella said...

A mí también me encantan , pero depende para qué.Lavé uno en el lavavajillas y se le pegó el perume del desodorante del lavavajillas, luego todo me sabía a jabón, así que ahora los lavo a mano. Un beso

diumenge, 21 de maig de 2006 a les 23:05:00 CEST

 
Blogger Lurka said...

Jo no tinc cap per que no tenia molt clar el resultat que donarien, però ara que parles tan be, m’estrenaré comprant de petits per provar i fer els volcans de xocolata, a veure que surt.

dilluns, 22 de maig de 2006 a les 11:18:00 CEST

 
Blogger cerise said...

Utilizo los de metal , los de toda la vida. Si empiezo con los de silicona tendre que tirar los demas y me da lastima...

dimecres, 24 de maig de 2006 a les 10:42:00 CEST

 
Blogger sílvia said...

Jo sempre faig servir el de plum-cake. I la meva sogra me'n va regalar un de magdalenes però amb forma de pomes :) El de forma de poma no va gaire bé, perquè s'enganxa una mica...
En vull comprar un de rodó (gran) i un de magdalenes, però no en trobo enlloc! :(

dijous, 25 de maig de 2006 a les 17:34:00 CEST

 
Blogger gemma said...

Cannella,
Me lo apunto... para cuando tenga lavavajillas :-)

Lurka,
Jo els volcans de xocolata els faria en els de paper de plata. Així els pots congelar individualment.

Cerise,
Claro, no es plan de tirar los que tienes, pero si necesitas uno nuevo... que sea de silicona :-)

Sílvia,
Abans no els tenien a gaire llocs, però ara és molt fàcil trobar-los. Si ets de Barcelona, digues-m'ho i et dic un parell de llocs on segur que els trobes.

dijous, 25 de maig de 2006 a les 21:32:00 CEST

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home