dijous, de maig 11

Les magdalenes de la meva germana


Aquesta recepta és dedicada a la Lina, que m'ha demanat insistentment la recepta fins que l'ha aconseguida :-)

Ingredientes (para 12 madalenas)
- 2 huevos
- 2 tacitas, de las de café, de azúcar (200g aproximadamente) + 2 cucharadas para espolvorear
- 2 tacitas de aceite de oliva
- 2 tacitas de leche
- 6 tacitas de harina (300 g aprox.)
- 2 cucharaditas de levadura en polvo
- 1 limón

1.- Calentar ligeramente el aceite de oliva en una sartén y agregar la piel de ½ limón. Dejar enfriar y retirar la piel de limón.

2.- Batir los huevos y el azúcar con unas varillas hasta que el compuesto esté cremoso y blanquecino. Añadir el aceite frío, la leche, la harina y la levadura tamizadas y la ralladura de ½ limón.

3.- Rellenar las cápsulas de papel rizado con la masa hasta algo más de la mitad y espolvorear con un poco de azúcar.

4.- Introducir las magdalenas en el horno precalentado a 200ºC (180ºC para los hornos de gas) y cocer hasta que las magdalenas estén doradas – unos 20 minutos aproximadamente-.

5.- Colocar las magdalenas sobre una rejilla de pastelería y dejarlas enfriar completamente.

Etiquetes de comentaris:

11 Comments:

Blogger Monica Bedana said...

Si la dosis es de 12...dónde están las otras 10????
Un beso

dijous, 11 de maig del 2006, a les 20:41:00 CEST

 
Blogger david said...

Hola Gemma soy David "una visión particular sobre la gastronomía". Gracias por tu comentario sobre mi ensalada de boquerones.

Acabas de ganarte un seguidor de tu blog. Espero que me sigas leyendo y que encuentres alguna receta que te guste y te sirva.

Un saludo desde Gijón

divendres, 12 de maig del 2006, a les 20:31:00 CEST

 
Blogger gemma said...

Hola David,

Mil gracias por leerme :-)

Seguimos en contacto a través de los blogs.

Saludos!

Gemma

divendres, 12 de maig del 2006, a les 22:41:00 CEST

 
Blogger gemma said...

Germana,
Són MOLT BONES! Gràcies per la recepta :-)

dissabte, 13 de maig del 2006, a les 22:08:00 CEST

 
Blogger gemma said...

Hola Gemma,
Sí, molt important el forn calent (escalfor de baix per a que pugin) a 200º 20 minuts aproximadament (fins que les punxis amb un escuradents i surti sec).
A veure si hi ha sort, ja m'explicaràs.

dijous, 28 de setembre del 2006, a les 21:38:00 CEST

 
Blogger Landayo said...

Hola, fa pocs dies que he descobert la teva pàgina i em sembla genial!! Felicitats !!!

He intentat fer les madalenes i m'han sortit superbones de sabor però massa tupides, no se si es pel llevat que he utilitzat (el del sobre vermell) teniu alguna idea perquè el proper cop em quedin més esponjoses.

Gràcies d'una "novata" fent postres

divendres, 16 de març del 2007, a les 9:33:00 CET

 
Blogger Landayo said...

He tornat a fer les madalenes, amb el forn ben calent i només x baix i ...aquest cop m'han sortit esponjoses i bonissimes!!! N'he fet una dotzena i ja han volat jejeje...

diumenge, 25 de març del 2007, a les 13:15:00 CEST

 
Anonymous Anònim said...

hola!!!!
mira en el forn teniaen una pinta exquisita pero feia una olor a oli durant un rato que et mories
ja tretes feien una olor a cremat
suspitos no es la bostra culpa es nostre ens faltava sucre i despres d'un rato fredes dulantisimes
pero no es culpa teva sino nostre que som noves amb aixo

divendres, 25 de juliol del 2008, a les 19:52:00 CEST

 
Anonymous Anònim said...

ara amb la masa que sobra li em posat més sucra i trosets de xocolata i ambes de petites madalenes fem una madalena gegant avera com queda s'asta inflan rapid pero ho poso 15 min.... els trocets de xocolata vaixen mentres sinfla jugo a la nintendo sembla que fa bona olor

divendres, 25 de juliol del 2008, a les 20:18:00 CEST

 
Anonymous Anònim said...

Quina bona pinta tenen les magdalenes! Per cert, com t'ho fas perquè et pujin i quedin tan maques? A mi no em pujen gaire, i no obro el forn. Algun consell perquè pujin?

Moltes gràcies!! ^_^

dimarts, 30 de desembre del 2008, a les 19:11:00 CET

 
Blogger Laura Gasela said...

Hola a tots/es!!

A mi m'agrada molt la cuina sobretot la de reposteria!! I haig de dir que he provat la recepta i m'ha quedat genial!!

Hi he posat un ou més i una mica mes de llevat i ha quedat perfecte pel que fa a la textura esponjosa i han pujat perfecte!! !

BONA CUINA

diumenge, 3 d’octubre del 2010, a les 14:38:00 CEST

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home