Fajitas de pollastre
Ingredients
1/2 kg pit de pollastre
3 pebrots verds
1/2 pebrot vermell
2 cebes
sal i pebre
oli d'oliva verge extra
Tortillas
1.- En una cassola amb oli calent, fregir les cebes tallades a rodanxes i els pebrots verds i el pebrot vermell tallats a tires.
2.- Quan estigui ben fregit, retirar totes les vedures de la cassola i reservar.
3.- Tallar els pits de pollastre a tiretes, salpebrar-los i fregir-los amb el mateix oli.
4.- Quan estigui el pollastre fet, afegir les verdures que heu reservat prèviament i deixar-ho coure tot plegat un parell de minuts.
5.- Escalfar les tortillas. Fer fajitas embolicant el pollastre dins de les tortillas.
Etiquetes de comentaris: cuina mexicana
1 Comments:
Umm què bons! nosaltres els fem molt similars, però fa dies que no en fem
dijous, 25 de maig del 2006, a les 19:15:00 CEST
Publica un comentari a l'entrada
<< Home