Ingredients
- 4 carxofes
- 2 grans d'all
- 1 llimona
- 2 fulles de llorer
- pebre blanc en gra
- julivert
- sal
- oli d'oliva
* per les torradetes
- pa
- 30g parmesà ratllat
- oli d'oliva
1.- Netegeu 4 carxofes i quedeu-vos només la part tendra.
2.- Bulliu els cors de carxofa en una cassola amb el suc de la llimona, 2 fulles de llorer, 1 gra d'all i uns grans de pebre durant 10 minuts.
3.- Escorreu les carxofes i tritureu-les amb una batedora juntament amb mig gra d'all, 2 cullerades d'oli d'oliva, 1 cullerada de fulles de julivert i un pessic de sal.
4.- Per a fer les torradetes: Talleu 8 llesques de pa i poseu-les damunt d'una safata. Distribuïu el formatge ratllat damunt de les llesque pa i afegiu-hi unes gotes d'oli d'oliva damunt de cada llesca.
5.- Torreu les llesques de pa al grill.
Ingredienti
- 4 carciofi
- 2 spicchi d'aglio
- 1 limone
- alloro
- pepe bianco in grani
- prezzemolo
- sale
- olio etravergine d'oliva
- pane
- 30g parmigiano grattugiato
- olio etravergine d'oliva
1.- Mettete i carciofi in una pentola colma d'acqua con il succo del limone, 2 foglie d'alloro, l'aglio e un po' di pepe in grani e fate bollire per 10 minuti. Sgocciolate i carciofi.
2.- Frullate nel mixer i carciofi lessati con mezzo spicchio d'aglio, un cucchiaio di foglioline di prezzemelo, sale e 2 cucchiai di olio.
3.- Cospargete 8 fettine di pane con 30g di parmigiano grattugiato e tostatele sotto il grill al forno.
Un bon any !!!!!!!!!!!
ResponEliminaI un bon entrant per començar-lo.
Gràcies.
dic el mateix q la maria, bon any i molt bona pinta aquestes torradetes amb les carxofes. ho probaré tb :)
ResponEliminaun saluwiki!
mmmmmhh molto golosa questa ricetta!!! muy bon!!
ResponElimina:)
Això te una pinta estupenda!! Tindre que provar-ho.
ResponEliminaBesets
M'encanten les carxofes, fetes de totes maneres! Però així encara no les he provat... Segur que cauen ben aviat!
ResponEliminaBon any nou!
Maria,
ResponEliminaGràcies i feliç 2008!
Aniwiki,
A provar-ho ja! Val la pena!
Tulip,
Grazie!
Marta,
No costa gents i és un bon aperitiu.
Gemma,
Si t'agraden les carxofes segur que t'agrada. Ja veuràs.
Amb tardança, però ara mateix acabo de provar la recepta! I mira que a mi cuinar carxofes... però era molt bona.
ResponElimina