dimecres, de desembre 26

Tartlets of scrambled eggs with smoked salmon

Els Reis "avançats" m'han portat un llibre de'n Gordon Ramsay (Gordon Ramsay's Secrets).

M'encanta en Ramsay, té una mala llet que m'encanta. Per als que no el conegueu, són totalment recomanables els seus "Hell's kitchen" i "Kitchen nightmares" (els dels US).

Ingredients
- 300g pasta de full
- 4 ous
- 150g salmó fumat
- 4 cullerades de llet
- 4 culleradetes d'ous de salmó o caviar
- sal
- pebre


1.- Folreu 4 motlles amb la pasta de full, punxeu les bases amb una forquilla i coueu-los en blanc a 200º al forn (folrats amb paper de forn i amb pes per sobre) durant uns 15 minuts. Treieu els papers de forn i torneu-los al forn fins que siguin daurats.

2.- Quan les bases estiguin llestes, feu els ous remenats. Poseu un fil d'oli en una paella a boc baix i afegiu un ou. Remeneu amb una espàtula. Quan l'ou comenci a quallar, afegiu una cullerada de llet. Retireu del foc i afegiu un pèl de sal i pebre.

3.- Poseu un tall de salmó fumat damunt de cadascuna de les bases de pasta fullada, afegiu els ous remenats i decoreu amb una cullerada d'ous de salmó.

9 comentaris:

  1. He visto "Hell's Kitchen" y no tiene nada que ver con la versión que hicieron en España, llena de pseudofamosos. Allí, la cocina y el funcionamiento de un restaurante eran lo realmente imoortante

    ResponElimina
  2. Ei, Gemma! Ahir ja em vaig fer soci del Club Caprabo per poder assistir a una classe de la Carbó. :))

    ResponElimina
  3. Que bona pinta...donen ganes de ficar queixalada. Felicitats per les fotos.

    ResponElimina
  4. Gràcies a un comentari teu al nostre blog he descobert aquesta maravella de blog...

    M'encanta la cuina, així que el visitaré ben regularment...

    Bon Any Nou,
    Lau

    ResponElimina
  5. mmm, quina bona pinta :)
    perfecte per començar l'any amb noves receptes.
    merci i q tinguis un molt bon any ;)
    ens llegim!
    saluwikis :P

    ResponElimina
  6. quina bonissima pinta te el teu blog sempre et segueixo gemma!!!

    ResponElimina
  7. Pestinyo,
    Totalmente de acuerdo. Estoy esperando ya la nueva temporada :-D

    Enric,
    Perfecte! Ja veuràs com t'agrada.

    Dani,
    Gràcies :-D

    Otra vez a viajar al olvido,
    Gracias! Si quieres que te traduzca y envíe alguna receta solo tienes que decírmelo.

    c de cocina,
    Gràcies!

    Lau,
    Benvinguda al blog. Jo també us segueixo ja fa temps.

    Aniwiki,
    Igualment! Que tinguis un 2008 ple de sorpreses bones.

    Babs,
    Gràcies per llegir-me!

    ResponElimina