dissabte, de maig 5

Tortiglioni amb bacó i mascarpone

Ingredients
- 25g mantega
- 150g mascarpone
- 100g bacó
- 30 ml llet
- 3 cullerades de parmesà ratllat i una mica més per a servir
- 400g tortiglioni
- oli d'oliva
- sal i pebre negre


1.- Talleu el bacó a dauets i fregiu-lo lleugerament amb una cullerada d'oli d'oliva.

2.- Foneu la mantega en un cassó mitjà, afegiu-hi el mascarpone, el bacó fregit i la llet i barregeu-ho bé a foc baix fins que el mascarpone s'hagi fos. Afegiu 2 cullerades de parmesà ratllat i força pebre.

3.- Bulliu la pasta en abundant aigua salada seguint les indicacions del fabricant.

4.- Quan sigui cuita, escorreu la pasta i poseu-la en un bol. Afegiu la salsa per damunt, 1 cullerada de parmesà i barregeu-ho bé.

5.- Tasteu de sal i pebre i serviu la pasta immediatament amb més pebre negre mòlt i parmesà ratllat a banda.

Nota: Abans de posar-vos a fer la salsa, és convenient que l'aigua ja estigui bullint, ja que la salsa es fa molt molt ràpid.

3 comentaris:

  1. Diossss qué buenos!! Además donde veo una cocción "al dente" tan perfecta como esta (y se nota!!!), no me puedo resistir!

    ResponElimina
  2. hi Gemma! How are you?
    Thsi pasta looks irrestible.
    I've never tought to put together mascarpone and bacon. Great idea!

    ResponElimina
  3. Cannella,
    Siempre "al dente", por favor! No soporto las pastas pasadas y blanduzcas!

    Saffron,
    If you like bacon and mascarpone, you must try it!
    Baci.

    ResponElimina